- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ключове и ключодържатели
Колко ключа имате и какви са ключодържателите ви?
Братовчедка ми има 2 ключа, но за сметка на това сигурно 20 ключодържателя.![]()
Аз съм скромна- 2 ключа, 1 сив ключодържател, който е катеричка, но всъщност въобще не прилича. (Ако трябва да съм честна... много ми прилича на отварачка.)
![]()
имам два ключа и ключодържател на Кауфланд![]()
Вафла..
Имам 3 ключа и очаквам още два в скоро време.![]()
Ключодържателите ми са..много!Ама наистина много.Накачени един върху друг.Особено тати като ме види е чудо.Иначе имам нек'во такова като разпльокано със усмивка и очички,коте,куче,един скарабей-часовник (безценното),нокторезачка-китара,делфин(пълен с мидички),две пластмасови плочки от УИЧ,пеперуда,няк'во като диамантче,кръстче,сърчице и едно такова ключе от дневник.
![]()
Около 20-30 ключодържателя
и 5 ключа
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
4 ключа с 5 ключодържателя![]()
Просто аз
еми аз имам 4 ключа, и 4 ключодържателя - един ключ на черешки(правят ги по ключарските) и ключодаржател черешка, един на облаци и ключодържател локва(някво разплиокано там) , и още 2 обикновени ключа, една плочка с името ми и една плитка от вързалки
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Преди имах много ключодържатели..и един път баща ми като ги видя..като ми се скара и ми ги откачи и ме остави само с един![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
имам 3 ключа и си ги нося на един ключодържател-едно много сладко плюшено заи4е![]()
4-5 ключа, едно такова дето е ключ за входната ми врата ама май е на магнитен принцип, и 1 ключодържател на емблемата на ПФК Черно море.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
3 ключа и два ключодържателя(айфеловата кула-подарък, ии едно такова метално меченце-пак подарък)
"Стоя на пръсти... накрая на света"
Имам 2 ключа,които по принцип мразя да нося и ключодържател под формата на белезници
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз имам три ключа - от тукашния апартамент за двете врати и от другия един. Допреди година-две май си ходех само само с халката дето държи ключовете, ама след това си купих едно метално цвете, много е готин и най-важното закопчалката му е супер здрава.
3 ключа имам иии 2 ключодържателя... единия е нали сещате се от металните тия на кенчетата на колата.. а другия е мини обувка..![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
2 ключа и метален сив карабинер
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Обожавам ключодържатели..слабост са ми![]()
Иначе слагам по 1 най-много два, защото мразя да ми е претрупано, пък имам 5-6 ключа някъде.
Сега съм с едни дънки ( за които се изръсих доста..)
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Имам 3 ключа .. с много ключодържатели , но понякога си оставям един ключодържател , защото няма къде да ги сложа толкова много ключодържатели (приличат на футболна топка).
5 ключа, но в момента нямам ключодържатели. Обикновено по 15-20