- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Клинове или чорапогащници
Наистина не мога да ти отговоря смислено. Просто навик и уж, за да топлят.
Ох да е за тва ги мразя чорапогащниците - защото ужасно много се смъкват,особено тънките.Аз за тва и не ги нося тяхПървоначално написано от Molzinka
![]()
А когато се наложи да обуя - най-често зимата слагам от по-плътните и си закопчавам бодито върху чорапогащника колкото и идиотско да звучи![]()
![]()
Мерси за идеята![]()
![]()
клинове нося по-често, но определено харесвам повече чорапогащник.. по елегантно ми изглежда.. ако е и с хубава шарка пърфект
Чорапогащници и нормални и фигурални.Мразя клинове.
немога да търпя чаропогащник . все едно нещоо ме пипа като ходя
когато е мн студено слагам клин и отгоре дънките
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
ммм определено клин.![]()
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
Първоначално написано от crazymm
![]()
чорапогащници само с пола или къси панталонки когато е студено,не мога да ги нося под панталон,бррр,страшно стягащо и отвратително е.
клин никога няма да обуя.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Ами аз предпочитам и 2-те. Понякога нося клин, понякога чорапогащник. Зависи от това с туника ли съм облечена или с пола...
Нито едното, нито другото. Не ми харесват ...
Аз си нося чорапогащник от есента до пролетта постоянно и под дънки и под панталон. Сега като не е много студено нося по-тънки чорапогащи и без чорапи върху тях. Предпочитам черни или телесни но задължително да са стегнати за да не се смъкват. Първата седмица като започна да нося ми е малко неудобно но след това свиквам с тях и не ги усещам . Клинове също нося но определено предпочитам чорапогащниците![]()
Не харесвам чорапогащниците, предпочитам ето някакви такива чорапи http://news.fashion.bg/img/61.jpg А клиновете много ги харесвам. Нося всякакви изчистени, фигурални, цветни, тигрови но всичко това зависи от облеклото ми.
Определено клин, чорапогащниците използвам за по-официални случай![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]