- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът като житейски урок
Познавам едно момиче от няколко месеца.Тя е изключително арогантна, държи се като истинска к**ка и се мисли за една ръка по-добра от всички други.Влюбена е в мен и аз смятам да отнема девствеността и и да я зарежа.
Да,знам,звучи изключително жестоко,но мисля,че все някой от вас познава някоя като нея и би могъл да разбере какво изпитвам аз.
Комплексар!
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Тя се мисли за "една ръка по-добра от всички други", а ти за какъв се мислиш? За нещо по-различно от масата ли?Познавате се от няколко месеца, тя ти се понатиснала два пъти и ти на това му викаш влюбване.
![]()
Гледай само накрая да не се окажеш използвания ти в ролята на отварачка за консерви, колкото и грубо(но все пак забавно) да звучи.
Аз се мисля за гадняр.И да,абсолютно убеден съм,че е влюбена в мен зарази причини,които не бих могъл да обясня във форум.
А и честно,не бих имал нищо против да бъда употребяван като отварачка за консерви,защото наистина е забавно(макар и грубо)
Доста си зле щом смяташ да постъпиш така.
Както те питаха и по-горе : А ти за какъв се мислиш?
На някои момичета след такова дело,им идва акъла в главата (познавам 2 такива),така че мен ми се струва че може да направиш едно добро дело.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Та аз точно това се опитвам да направя!!!Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Ти явно искаш да станеш същия като нея
B a D ` G i r L
Ооо,не,просто искам да я нараня.Заслужава си го.Първоначално написано от po0h
Ти си боклук. Официално си по-зле и от нея.Човек, който съзнателно би наранил друг, и то особено без другия нищо да не е направил на никой, е просто... противно.
Никой не заслужава да бъде наранен по този начин , постави се на нейно мястоПървоначално написано от Judah
B a D ` G i r L
Тук грешиш.Не,не за частта,че аз съм по-зле от нея,а задето нищо не е направила на никой.Тя нарани моя близка приятелка по един мнооого гаден начин...Първоначално написано от WaterLilly
предполагам знаеш , че всичко се връща
B a D ` G i r L
не се занимавай с тъпи съвети а деистваи!
I aM a pArTeyH аНиМаЛ
Аз не постнах темата толкова за съвети,колкото да видя дали някой ще ме разбере или съм побъркан индивидПървоначално написано от Maltesiers
Юда! Абсолютно заставам зад твоето мнение! Това е най-правилното нещо което трябва да направиш(bow).Даже можеш нарочно да спукаш презерватива,така твоите действия ще имат по дълготраен ефект!
много си зле човечееее ... не знаеш какво ще и причиниш и не знаеш,че тя може да стане още по надута да намрази хората и да се смята за много повече от тях ,а на теб какви номера ще ти направи.....![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Сик пийпъл ! Ходи се прегледай, твоите проблеми са по-големи от нейните като гледам. Ако нямаше комплекс за малоценност, нямаше да мислиш за такива простотии.
I want to be remembered as the girl who always smiles
Комплексар, боклук, всичко се връщало.... Бла бла бла ! В днешно време единственото което се наказва е доброто дело ! Лично мнение - боклуците заслужават да си го получат по възможно най-грубия начин ! Подкрепям автора и смятам, че едно такова нещо би я накарало да си промени възгледа над живота ! Такива момиченца дето си мислят, че лекичко летят над земята и се имат за нещо специално, уникално, невероятно, абсолютно си заслужават да бъдат унижени! На тъпата лигла трябва да и дойде акъла !
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
и кой си ти , че да съдиш кой какво заслужаваПървоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
B a D ` G i r L
Правилно си се насочил, но трябва да знаеш едно нещо... Този тип момичета са по-скоро комплексирани. Куче, което много лае, не хапе. Това се отнася с особена тежест за жените. Може да е много арогантна и нахакана пред масата хора и обкръжение, но когато стане дума за чувства и любов... е слаба.
Трябва много повече да се пазиш от хрисими и добрички момиченца, защото те обръщат каруцата с вродена манипулативност.
Все пак, ако бях на твое място и аз щях да направя това. Ако ми хареса секса, може дори няколко пъти да я развинта. Внимавай обаче, защото шансът да се влюби изпепеляващо е доста голям.
Temet Nosce
벨야카
Или пък да се самоубие. Би се получило доста забавно. Хаха!Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
Някоя на която и е писнало да гледа селския манталитет, простащината и хипер, гига, мега, тера огромното самочувствие без капчица покритие ? Аз изразявам мнение, не съм наложила на някой, че трябва точно това да направи. АРе вместо да ми се правиш на много остроумен или коментирай темата, или си дигай парцалките !Първоначално написано от po0h
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Аз пък съм за.Трябва курветата да се стреснат по някакъв начин,за да се осъзнаят и да,знам,че повечето от вас ще кажат,че е грубо,но пък си го заслужават.![]()
Ахахахаха, ама не се излагайте, моля ви! За вас момичетата са или задръстени, или к*рви. Ако не ви пусне - я храните, ако да - пак недоволни. Вие какво искате?! Друг е въпроса, че всеки може да се държи както си поиска, като не ти отърва - не се занимавай с нея, бе злетак !!
I want to be remembered as the girl who always smiles