- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта??
Какво мислите дали вечната любов съществува.. ?![]()
: ))
Съществува.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Не.
Imagination baby can take you far
Don't be afraid to come off slightly bizarre
It can be scary baby ghostly I am...
човек не вярва преди да види
ОДИН!!!
Любовта е нещо, което си е вътре в теб. Ако можеш да я поддържаш, ще е вечна. Най-често не е.
~ Luv ya!
абсолютно!Първоначално написано от TheAceOfLove
обичта е състояние на духа.
няма вечна любов. временна има
вярвам![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Вечната любов съществува, но не всеки знае как да я запази. А и хората рано или късно си омръзват...![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Само при едно положение бих повярвал пак![]()
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
Постъпи грешно... с правилното момиче.
не... все повече започвам да мисля че в повечето случаи всичко е на психическа основа
но знае ли човек някой ден може и да се появи любов..истинска...но не знам как може да се разбере![]()
Истинската любов е като извънземните .. съществува но малко са я виждали![]()
To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3
Абсолютно вярвам.
Everything changes, but beauty remains ...
темата ме накара да се замисля и май и аз вече не знам точно.. зависи от човека...
Няма любов,има само интереси![]()
Аз в това вярвам и живота ми досега го потвърждава на 100%![]()
>>DjBelev<<
А какво мислите за изневярата?.. Или например ако си с някого и гледаш друг, но само един определен човек,а не всеки срещнат..![]()
: ))
вечна любов няма,има само временна докато ти омръзне и си със следващия и така всичко по реда си.В повечето случаи хората свикват с някого и това повечето наричат вечна любов,но това не е тя...
Не и ще се обосновя защо.Защото няма нищо вечно човек рано или късно умира такаче вечна любов не съществува защото самият човек не е вечен![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Естествено,че съществува! Все пак любовта е чувство,състояние на духа .. А тези,които казват,че няма любов не са я усетили или не са я допуснали до себе си!