- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Предимство от пъпките има ли?
Има ли някакво предимство от тея пъпки след време? Чувла съм че тея дето са ги ловели много като млади, после като остареят не са имали много бръчки, колкото тея дето не са имали проблем с пъпки в юноша?
Първоначално написано от manliftingbanner
![]()
Не виждам какви предимства може да има възпалената кожа, ама какво ли разбирам аз?
Предимството е, че ако имаш проблемна кожа, после остават прелестни белези и петна...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз знам, че проблемните кожи по-бавно стареят...
No MaN, No CrY!!!
\m/
И какво му е предимството, че на млади години кожата ти е гадна, а на стари не чак толкова.
Аз съм с проблемна и не виждам нищо позитивно от цялата работа! Ще взема да го пробвам това с фулмастера, бихте ли ми препоръчали при кой да отида, за да ми разтълвука посланието. Тук дали има добри специалисти да посетя някой от вас.![]()
Главно това е...Първоначално написано от LadyDi
винаги при нападение можеш да ги изстискаш върху нападателя..
Тази тема е... феноменална!
Човекът истински се вълнува, бе!
активизъм/превенция; писане; музика
Дооправихте ми вечерта.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
faceroll-вайте
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ахаххахаха
е добре, добре.
фейсролваме ;д
абе как мо'е такъв скандал бе !!
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
пъпките, лупите и мазната сплескана коса имат едно много голямо предимство.
слушайте внимателно:
когато на 15-16 години изглеждаш така имаш много време, което прекарваш пред компютъра. прекарването на много време пред компютъра поражда една страст да разбереш какво става в монитора, как това нещо се движи вътре и защо, кое го кара - хамстер ли или пък нещо друго. почваш да четеш, да се ровиш, да опитваш, да пишеш първия си хтмл код, не след дълго съставяш първия си пхп код, ако си по-талантлив почваш със сериозните неща като С програмиране и преди да се усетиш ставаш баровец. ако имаш късмет и си американец даже милиардер![]()
пс. да, това е бил гейтс, който по последни данни на форбс прави по 6 милиона долара на ден, всеки ден, 4000$ на минута и 67$ на секунда
бати пича!вика си "абе я да дремна час за едно ферари" или "я днеска малко ще се оспя до обяд за нова къща на сейшелите"
![]()
![]()