.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на bet3to

Как да спра да си гриза ноктите ???

Искам хубав маникюр и тъкмо го пусна и почна да го гриза как да спраа само аз ли съм с тоя проблем

Мега фен Аватара на ameli
    Намажи ги с горчив лак или с люта чушка, ама после не си пипай лицето
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

И аз като малък си гризях ноктите ,ама много грозно - всичките нокти яко изгризани.Спрях от самосебе си.
    Но имам познати ,които са си го наложили и само силна воля помага.
    Другото ,което може date стимулира е ,че това е много вредно!Да не говорим ,че ако аз като мъж видя момиче/жена да си гризе ноктите определено няма да я погледна повече.Не е красиво.

Пристрастена си към лака Не се лакирай и няма да ги гризеш

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

И аз имам същия проблем,на мен лично не ми помогна,но при теб може да подеиства.Намажи ги с горчив лак и ако има ефект започни да им слагаш заздравители.

Супер фен Аватара на Di
    ВОЛЯ!

Друго НЕ помага,личен опит
    горчиви лакове,заздравители и какви ли не боклуци НЯМА да ти помогнат

Ами аз като почнах да си пускам маникюр и ща,не ща,за да го запазя и с времето се спрях.Както казаха по-горе : всичко е въпрос но воля

Имате нужда от витамини, минерали, макро и микро елементи. Вземете си от аптеката.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Аз като си гриза ноктите е от нерви... Преди в даскало примерно нямах абсолютно никакъв намикюр просто защото се бях ошашкала от немския иии направо полудявах преди часовете.

Помисли ли ТИ защо си гризеш ноктите. Като разбереш проблема, излисли решение.

Иии ВОЛЯ!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Трябва да си амбицирана и като се сетиш, че нещо те напира да ги грезеш да си казваш, че не е редно. С няколко думи трябва да имаш воля да се откажеш. Ако пък не провърви и отново толкова много искаш да ги грезеш ги намажи с люта чушка и работата би трябвало да стане!

И аз така но като паднах от колелото и си изкъртих малко заба и ся и да искам не мога но по някога го правя с другия зъб

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Трябва да си амбицирана и като се сетиш, че нещо те напира да ги грезеш да си казваш, че не е редно. С няколко думи трябва да имаш воля да се откажеш. Ако пък не провърви и отново толкова много искаш да ги грезеш ги намажи с люта чушка и работата би трябвало да стане!

Ама аз обичам люти чушки

И аз бях така, но го правех от притеснение и нерви. С времето спрях.

Голям фен Аватара на p0lina
    Отдавна може би 2-3 години и аз си ги гризях, но с времето всичко отмина. Дори сега си пускам нокти ( не са прекалено големи, нормални са ) . Има доста момичета от моят клас, които си ги гризат, но пък така какви бактерии могат да попаднат в устата ти просто е ужасно .. Относно теб, ами може би трябва да си даваш стимул за да не ги грезеш, когато се сетиш, че искаш хубави нокти. Не се мажи с горчиви лакове и тем подобни няма да помогне особено освен да навредиш на себе си. Намирай си някакво занимание, с което да не си гризеш ноктите може и да помогне. Успех !
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

аз си ги гризех МНОГО,но благодарение на приятелката ми спрях.Добре че тя ми помогна,иначе сам едвали щех да успея
    Усмихни се,живота е кофти

И аз бях така... Притеснявах се за дребни неща... Но се отпуснах и спрях най-добре опитай да се успокоиш - излизай по-често с приятелите си забавлявай се и не се затваряй вкъщи. Надявам се да ти помогне
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Голям фен Аватара на purple00
    олепи ги с лефкопласт когато си вкъщи ;d

Цитирай Първоначално написано от purple00
    олепи ги с лефкопласт когато си вкъщи ;d
    добра идея

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Цитирай Първоначално написано от LipSy

Ама аз обичам люти чушки
    и аз ги обичам

иначе и аз понякога го права особено преди часовете в училищще

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

воля му e майката
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

всеки път когато тръгнеш да си ги гризеш си удрай силен шамар

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    И аз кат бях малка (5 клас) имах същия проблем... ама майка ми ме сплаши кат ми вика че ше ми се деформират ноктите... и престанах..

Аз пък си гриза кожичките. Все още не мога да спра.
    Но пък като малка винаги си смучех пръстта преди да заспя.
    Силно желание и спрях.
    Така че, волята наистина помага.
    Ама до сега не съм се старала да спра да ги гриза. Ще се мъча,няма как.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

i az si gi grizaaa no trbwa wolqq za da se prebori6 sre6t zlite nokti ;dd :P

Повече от фен Аватара на elenka3
    помоли някоя твоя приятелка всеки път когато запо4неш да си гризеш ноктите да те удря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си