- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Забавяне ..
Здравейте!
След два дни заминавам на екскурзия с класа си. Проблемът е, че трябва да ми дойде точно тогава, а толкова ми се иска да вляза с другите в басейна. Не, че ми е голям проблем ако не вляза , но не ми се иска да стоя и да гледам отстрани как другите се забавляват. Имате ли идеи как да забавя цикъла? Чувала съм, че става с витамин С , но не знам дали ще бъде ефективно. Тампони не съм пробвала и затова не мисля, че точно тогава ще е най-удачно.
Аз пия по повечко витамин C.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Извинявай, но по колко таблетки /и по колко пъти/ и от днес ли трябва да започна или направо на деня?
Отиди на гинеколог и той ще ти изпише едни хапчета,те са за забавяне.
Да, но тези хапчета само ти разбъркват хормоните, в мнооого крайни случаи трябва да се прибягва до тях, а този не ми изглежда такъв. Зависи и на колко години е авторката.Първоначално написано от nymphadora
Най-безопасно е с вит Ц, но НЕ винаги действа! По 1000мг на ден, 3-4 дни преди да ти дойде започваш и ги пиеш докато искаш вече да ти идва, ще ти дойде до 1-2 дни. Изпробвала съм го веднъж и при мен стана, но при много хора не действа, така че не е сигурно. Но поне няма да си разбъркаш хормоните с други хапчета.
Мерси на всички за отговорите.Ще пробвам с витамин С.
Да и аз си мисля, че за такъв случай не бива да прибягвам до там , а и сигурно съм малка за такива хапчета. /На 14 съм/Първоначално написано от Fx1
Аз пия сутрин две, обед пак две и вечерта също. И започни сега.Първоначално написано от xRebirthingX
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от BaffaLsc
аз така си ги пия ако искам просто да си пия витамин Ц![]()
когато ми се е налагало по-доста повечко пия и действа![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..