- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накарам приятеля ми да си смени стила на обличане ???
Задължително му кажи по някъв начин
Не може ти да си облечена хубаво а той да ходи раздърпанмен ще ме е срам да излеза с такъв
мн мразя такива![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
нещо против баба ли имашПървоначално написано от TheManTheLegend
madafaka
много взехте да мразите всички ..Първоначално написано от xKiFlA
![]()
Точно!Първоначално написано от silberweisse
И аз го имаХ тоя проблем с гаджето.
И стига сте обяснявали, че външния вид нямал значение! 'Щото ме дразните.![]()
Просто го чакаш на заплата, и го водиш по магазините.
Малко ще ти е тегаво ако искаш да носи некви маркови дрехи, защото как да отделиш 100лв. да му подариш нещо, ти трее си ебати гъзарката.![]()
Иначе пробвай и с подарък. Не искай нещата да станат от самосебе си. Вкарай малко жега и ти.
Искам да попитам какво разбираш под "облича се ужасно"? Кое по-точно му е ужасното?
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Не знам за какво някои я нападате така, не лъжете, че външния вид не е от значение - и вие знаете, че това е банално вече..![]()
Знам, как се чувстваши ии моя съвет е, когато пазарува той да си с него и тогава може да му предлагаш неща, които ти харесват.. парите в този случай не са от толкова голямо значение.. особено по тези молове знаем какви евтини парцали пускат през сезонитеНо, ако той в себе си го няма това чувство за стил и някакво желание да се облича добре ( според теб ) мисля, че няма да постигнеш голям успех..
![]()
ПО ДРЕХИТЕ ПОСРЕЩАТ , ПО УМА ИЗПРАЩАТ :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ако той не си е променял стила на обличане, който със сигурност си забелязала, преди да се обвържеш с него, следва, че промяна има при самата теб, а не при него.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.