.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Плевен
    Задължително му кажи по някъв начин
    Не може ти да си облечена хубаво а той да ходи раздърпан мен ще ме е срам да излеза с такъв
    мн мразя такива

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Опитай се да му намекнеш, обиколете магазините и му кажи какво ти харесва. Ако не стане, му го кажи директно че не ти харесва как се облича. Ако не пак не иска да се промени дори малко, ще трябва да го приемеш. Това не е най-важното, но едва ли момичетата тука биха искали приятелите им да ходят с вълнени пуловери плетени от баба им, стари джинси и 10 годишни кубинки
    нещо против баба ли имаш
    madafaka

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Задължително му кажи по някъв начин
    Не може ти да си облечена хубаво а той да ходи раздърпан мен ще ме е срам да излеза с такъв
    мн мразя такива
    много взехте да мразите всички ..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от silberweisse

И все пак щом е толкова голям проблем, за рождения му ден или някакъв друг повод му подари някаква дреха. Също излезте заедно по магазините, предложи му дрехи, които да пробва и които на него също да му харесват ... намекни му
    Точно!
    И аз го имаХ тоя проблем с гаджето.
    И стига сте обяснявали, че външния вид нямал значение! 'Щото ме дразните.

Просто го чакаш на заплата, и го водиш по магазините.

Малко ще ти е тегаво ако искаш да носи некви маркови дрехи, защото как да отделиш 100лв. да му подариш нещо, ти трее си ебати гъзарката.

Иначе пробвай и с подарък. Не искай нещата да станат от самосебе си. Вкарай малко жега и ти.

Искам да попитам какво разбираш под "облича се ужасно"? Кое по-точно му е ужасното?
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Не знам за какво някои я нападате така, не лъжете, че външния вид не е от значение - и вие знаете, че това е банално вече..

Знам, как се чувстваши ии моя съвет е, когато пазарува той да си с него и тогава може да му предлагаш неща, които ти харесват.. парите в този случай не са от толкова голямо значение.. особено по тези молове знаем какви евтини парцали пускат през сезоните Но, ако той в себе си го няма това чувство за стил и някакво желание да се облича добре ( според теб ) мисля, че няма да постигнеш голям успех..

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ПО ДРЕХИТЕ ПОСРЕЩАТ , ПО УМА ИЗПРАЩАТ :P

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Ако той не си е променял стила на обличане, който със сигурност си забелязала, преди да се обвържеш с него, следва, че промяна има при самата теб, а не при него.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на fen7asy
    малоумница...
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си