Цитирай Първоначално написано от Claymore
От 2 дни ми правят по 4 часови вливания на лекарства в кръвта. Проблема е, че след въпросните вливания се чувствам доста отпаднала и замаяна. Дължи се повечето на ниското кръвно. Някой може ли да ми препоръча нещо освен шоколада. Нямам възможност да спортувам. Нямам апетит, така, че и изключвам редовното хранене.
зависи от медикаментите, които се апликират, както и от здравословният статус кум момента.

шоколада не вдига нищо сам по себе си освен печалбите на тези, които го продават

категорично НЕ препоръчвам никакви експерименти и рискове с каротидните синуси: камфора около врата служи точно за това, но при неясният здр статус това може да доведе до непридвидими последици!!!!

виж: хипотонията, ниското кръвно още не е убила никого, напротив - за разлика от хипертонията - нейното наличие винаги се е приемало в медицината за нещо като застраховка, един вид гаранция за дълъг живот.

адинамията, безсилието, апатията, умората от банални дейности са нормални и очаквани, но лесно се преодоляват ако си намериш интересуваща те и значима за тебе Цел с която да се занимаваш, когато смяташ, че си зле..
ако никога не си рисувала - опитай! ако никога не си композирала - пробвай! ако не си писала стихове - точно тогава в мотаенето между искам/неискам...мога/немога е момента да пробваш...или се заеми с Китайският език. аз все му се каня, но май само в дни като този в който изпитвам се сещам, че очевидно имам свободно време и за него...