- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. а не трябваше.. !
Zarity Малоумни проблеми?
Заплювам си leviafana, назад всички други гларуси.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Спри да се страхуваш, че ще те наранят. Рискувай... Иначе само ще загубиш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
наивно или тъпо? ..![]()
Иначе не се плаши толкова .. всичко минава с времето си ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дишай, ще се оправиш след около 10-20-30+ пича и ще се кротнеш, ще си хванеш някой и ще се обичате хипер много, докато един слънчев ден не се окаже че и този ти е разбил сърцето и пак така ще правиш... Кръговрат му викат![]()
Сега сериозно, просто си гледай живота и в един момент ще разбереш какво искаш и какво търсиш (дано го намериш) и не живей за хорското мнение !
leviafana, не че нещо ама така си подкрепила мненията си все едно ще я склоняваш към самоубийство... не се говори така на хора, които очевидно имат проблем !
strangerinhell Подкарала съм я така точно с цел да се самоубиеКойто има проблеми не ги решава по този начин а и ако е малоумна и ме послуша и се самоубие още по добре - естествен подбор му се вика само умните ще оцелеят
leviafana никой не те кара да пишеш в тая тема бе. Ебати малоумните мнения изписа, надали са от полза на някой, а целта на тоя форум е да се обсъжда и коментира. След като нямаш адекватен коментар или съвет, направи услуга на себе си и не се излагай бе!![]()
До темата: Промяната няма да дойде изведнъж, но е добре, че имаш цел. Като за начало, според мен е най-добре да си намериш интересни странични занимания, да си заета, за да не мислиш за момчета и глупоти. Кой знае дали точно там няма да срещнеш някой подходящ съвсем случайно.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие се излагате! Не виждате ли кви МАЛОУМЩИНИ искате да коментирате и обсъждате? Кое е за обсъждане дали тя е тъпа патка или ЯКО ПРОСТА тъпа патка?
![]()
![]()
![]()
Бахти драмите бахти чудото
![]()
![]()
Направо разбивачка от всякъде
![]()
И как всички малоумно се втурвате да я защитавате това е още по забавно
Мога да се начета на некадърни опити за сол. ГЕНИАЛНИ СТЕ ХОРА ГЕНИАЛНИ! А и вече казах защо съм писала по темата. Това че Ваше Малоумно Кретенство не може да чете си е лично ваш проблем.
![]()
leviafana, наглостта ти преминава всякакви граници!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!