.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]

Отново тема за... ПРИЧЕСКА! xD

Много ми харесва тази прическа,а нямам никаква представа как да си я направя. Косата ми е къдрева и я изправям ,защото просто е толкова къдрева няма как да стане такава ако първо не я изправя.... с преса въобще не става... с пяна и дифузер пак не се получава...на кокче също... просто искам да има такива леки "чупки" в косата..

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Честно да ти кажа лятото имах толкова дълга коса само,че кестенява е моята и като бях на море я държах около 24 часа вързана и ми стана такъв ефект Поне при моята коса става така незнам твоя косъм какъв тип е .. Дано съм помогнала
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Град
    Ммм как я държа вързана...докато е мокра на висок кок или на опашка?
    Косъма ми е тънък а косата е суха и кестнява..

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Понеже моята е много гъста аз я връзвах на много стегнат кок мокра, ако искаш повече обем връзваш на висок кок леко влажна и ако е сутринта някъде вечерта развръзваш Успех! При мен стана, дано и при теб стане, но го правех лятото сега с мократа коса да не се разболееш
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Град
    Но аз преди това трябва да съм се изправила, следователно на мокра коса няма да стане. ;ддд Ще опитам с пяна и високо ко0кче. ;д И все пак много ти благодаря, че ми отговори! <3

Град
    там някаде
    Това е правено с преса. В корените има обем а крайщата са начупени с преса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си