- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново тема за... ПРИЧЕСКА! xD
Много ми харесва тази прическа,а нямам никаква представа как да си я направя. Косата ми е къдрева и я изправям ,защото просто е толкова къдрева няма как да стане такава ако първо не я изправя.... с преса въобще не става... с пяна и дифузер пак не се получава...на кокче също... просто искам да има такива леки "чупки" в косата..
![]()
Честно да ти кажа лятото имах толкова дълга коса само,че кестенява е моята и като бях на море я държах около 24 часа вързана и ми стана такъв ефектПоне при моята коса става така незнам твоя косъм какъв тип е
.. Дано съм помогнала
![]()
![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Ммм как я държа вързана...докато е мокра на висок кок или на опашка?
Косъма ми е тънък а косата е суха и кестнява..
Понеже моята е много гъста аз я връзвах на много стегнат кок мокра, ако искаш повече обем връзваш на висок кок леко влажна и ако е сутринта някъде вечерта развръзвашУспех! При мен стана, дано и при теб стане, но го правех лятото сега с мократа коса да не се разболееш
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Но аз преди това трябва да съм се изправила, следователно на мокра коса няма да стане. ;ддд Ще опитам с пяна и високо ко0кче. ;д И все пак много ти благодаря, че ми отговори! <3
Това е правено с преса. В корените има обем а крайщата са начупени с преса.