Незнам но ти сигурно си гледал снимки който може би не са от най - добрите и си с предубеждението ,че от толкова хвалене е някаква перфектна или незнам каква си икона , просто тя не сллага прекалено грим на някой сесий и според мен за това изглежда много бяла не се "пудри" толкова ,а найстина че всеки си има вкус това е неуспоримо ,но лично аз смятам за да не кажа нелепо ще го нарека не на ниво да се сравняват Селена Гомез и Меган Фокс не само заради това че не са на 1 въздраст но и Селена е сладурска подетски начин на 18 е а някакси визията и е на 14 15 годишна ... докато Фокс е "по женствена" така да го кажа ,а колкото до това че е красива това е въпрос на естетика и знаеш ли защо е определяна като неземна красавица ем, точно заради причината която казах преди малко притежава магнетизъм на жена и черти който не са толкова специфични и еднообразни а и мъжете търсим точно това ,нещо което да ни привлече докато Селена не е толкова интересна с детската визия която преставя ;] лично мое мнение.Фокс блясна с красотата си именно в "Transformers" гледай филма щом каза че не си я виждал преди тогава следователно и филма не си гледал ,хвърли му 1 поглед защото от едни снимки никакво впечатление ще ти остане за нея ,след филма напиши мнение за това кое те привлича повече детското и сладникаво или сексапилното и непринудено у едно момиче или жена . Погледнах тази част от поста ти в която казваш че момичетата с кафяви и тъмни очи са много по хубави ето тук вече може да се поспори и то доста.Много момичета с тъмни очи са красиви, неказвам нищо против тях да красиви са особенно ако тези очи са дълбоки и можеш да се изгубиш някаде из тях,аз лично когато видя човек със сини и светли очи не мога да спра да го гледам действат ми по някакав неопределим начин въпреки че и моите са такива .. малко се отплеснах - всеки си има собствения вкус !!!
http://vbox7.com/play:16028a30
Лично за мен сичко казано за Меган Фокс отноосно красотата е точно така и тя е една от новите секс символи ,найстина красива и заслужава доста внимание
... има редица неща който могат да се кажат но ще стане прекалено дълго ...