.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Тези пъпки преди цикълл... :@

Тези дни трябва да ми идва и по принцип винаги ми се появява някоя друга пъпка тогава, но този път са доста повече и е ужасно.. Не знам какво да правя. С какво да ги намажа... Дайте някой съвет. Как се справяте с този гаден проблем преди цикъл?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

С "този гаден проблем преди цикъл" няма справяне.Прсто става нещо с организма преди да ни дойде и ни излизат пъпки, и да ги мажеш с крем против пъпки и каквото и да правиш, пак ще излизат.Просто си купи някакъв измиващ гел за лице против пъпки и мий лицето сутрин или сутрин и вечер и по-този начин може да започнат да ти излизат по-малко пъпки,но да спрат да ти излизат не мисля , че има как да стане

Не можеш да го промениш, това е от хормоните.
    НО можеш да го намалиш, както каза момичето горе, използвай редовно измиващи/изчистващи продукти, не стискай пъпките,че ще се разнесат и ще стане още по-зле, и това е.
    Принципно тези неща са задължителни, тази хигиена, и ако си редовна, ще има ефект и за вбъдеще.
    Колкото по-добре се грижиш за лицето ти, толкова по-малко грим ще ти се налага да носиш.
    Което ми напомня, не се опитвай да ги прикриеш с грим. Най-много тънък слой антибактериална пудра, нищо повече.

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Супер фен Аватара на AutomatiC
    и на мен ми се появаваха, но сега почти не.и ако обичаш да си похапваш шоколад трябва да знаеш, че от него също се появяват пъпчици,особено преди цикъл.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Град
    ~in the eternal summer~
    Да, наясно съм с хигиената. Полагам необходимите грижи за кожата си, като си правя маски, ексфоалирам 1-2 пъти в седмицата, ползвам кремчета. Общо взето явно наистина си е на хормонална основа и няма как да се избегне. Просто се чудех дали все пак някой не е открил някакъв начин да се справи донякъде с този проблем, но явно си е до организъм.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Както са писали по-нагоре шоколада също влияе, както и храната като цяло. Яж по-малко месо и млечни преди цикъл и отбягвай тежките храни.

Цитирай Първоначално написано от Vannesa
    Не можеш да го промениш, това е от хормоните.
    НО можеш да го намалиш, както каза момичето горе, използвай редовно измиващи/изчистващи продукти, не стискай пъпките,че ще се разнесат и ще стане още по-зле, и това е.
    Принципно тези неща са задължителни, тази хигиена, и ако си редовна, ще има ефект и за вбъдеще.
    Колкото по-добре се грижиш за лицето ти, толкова по-малко грим ще ти се налага да носиш.
    Което ми напомня, не се опитвай да ги прикриеш с грим. Най-много тънък слой антибактериална пудра, нищо повече.
    Защо ако се стискат ще се разнесат?

Цитирай Първоначално написано от bori96

Когато изтискаш една пъпка, нали знаеш,че от нея излиза първо "бялата тапичка" както му казват, след това нещо като прозрачна течност, и след това е кръвчицата. Та това второто (честно, не знам какво е научното му название) искаш - не искаш се разнася около бившата пъпка и в този радиус шанса да ти излязат нови е неприятно огромен. Не си ли забелязала, че когато примерно си "оправиш" някоя на челото, точно там почват да излизат още?
    Зле съм с обясненията,знам.
    Извинявам се на авторката за офф-топика.

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от bori96

Когато изтискаш една пъпка, нали знаеш,че от нея излиза първо "бялата тапичка" както му казват, след това нещо като прозрачна течност, и след това е кръвчицата. Та това второто (честно, не знам какво е научното му название) искаш - не искаш се разнася около бившата пъпка и в този радиус шанса да ти излязат нови е неприятно огромен. Не си ли забелязала, че когато примерно си "оправиш" някоя на челото, точно там почват да излизат още?
    Зле съм с обясненията,знам.
    Извинявам се на авторката за офф-топика.
    Това е напълно вярно... Изстискваш една и шансът да се появят още 3 на нейно място е много голям. Макар че аз понякога много се дразня иии... не издържам просто.

Ако е вече много много много дразнеща, голяма и с бяло връхче, просто слагаш нещо да я изсуши.
    Има едно много такова нещице на ейвън,от серията им за акне и етц, в много малка опаковка, 15 мл май, слагаш на въпросната гадост преди да заспиш и на сутринта проблема е навън, а околността остава чиста.
    Та от тоя тип.
    Сега, като се сетих, някой да знае нещо за следи от пъпки? В смисъл, минала е вече отвратията и остава петънце? Блааах това е ужас.

Град
    ~in the eternal summer~
    Ако е вече много много много дразнеща, голяма и с бяло връхче, просто слагаш нещо да я изсуши.
    Има едно много такова нещице на ейвън,от серията им за акне и етц, в много малка опаковка, 15 мл май, слагаш на въпросната гадост преди да заспиш и на сутринта проблема е навън, а околността остава чиста.
    Та от тоя тип.
    Сега, като се сетих, някой да знае нещо за следи от пъпки? В смисъл, минала е вече отвратията и остава петънце? Блааах това е ужас.
    Аз ползвам кремче Кларина на Хималая. Забелязала съм, че избелва кожата. Аххх, преди време как се бях оттървала от тея гадории, а сега пак... Пфф...

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Та от тоя тип.
    Аз ползвам кремче Кларина на Хималая. Забелязала съм, че избелва кожата. Аххх, преди време как се бях оттървала от тея гадории, а сега пак... Пфф...
    и на мен петънцата ми пречат ужасни сааа

оф и аз съм цялата в петна от пъпки, чувала съм за някакво кремче на Амрита ама не съм го виждала никъдеее , избелващи маски, ама нищо не помага

В една друга тема бяха предложили Скинорен против акне. Аз не съм го пробвала даже за първи път го чувам

да чукна на дърво, все още не ми се появяват
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Супер фен Аватара на fuckme
    някакви други предложения за прикриване или махане на пъпки с бяло връхче , без да се изтискват? защото аз много мразя връхчетата и ми се струва адски грозно да излезеш така навън.. идеи?
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

ох.. и аз съм така 2-3 дена преди цикъл ии по време на цикъла много пъпки ми излизат с какво ли не ги моря ... НО няма оправяне ... срвършили - изчиства ми се цялото лице но да го закръглим тези 10 дена ... са ми много мъчително и те едни мънички все едно алергия

Повече от фен
    Момичета причините разбира се са хормонални, но опитайте да се поддържате с професионални продукти. Има много добра серия на RYOR за подобни случаи. Лошото е че у нас се намира трудно, само козметичните салони работят с тях. Аз си ги осигурявам от моята козметичка. Можете да потърсите и вие при близките ви салони.

Супер фен Аватара на spopi
    И на мен ми се появяват ама слагам коректор и в рамките на 2-3 дни се махат.

Град
    Плевен
    тва е нормално понякога и на мен се е случвало

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Както са писали по-нагоре шоколада също влияе, както и храната като цяло. Яж по-малко месо и млечни преди цикъл и отбягвай тежките храни.
    верно ли от млечните храни пъпки аз за тва пъпчасвам, откакто почнах да слабея и "уж" да се храня здравослоивно, наблягам на тези храни и ето цялата съм в пъпки, казвали са ми за алергии от белтъчини, но хич не съм се усетила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си