- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филми за HALLOWEEN
Понеже утре е Хелуйн и много ми се догледаха такива филми бихте ли ми постнали няколко,че да усетя магията на празника![]()
PS : Без "Boo" и "Halloween" за Майкъл Майерс![]()
и аз ще следя темата,че ми се гледа и на мен нещо ама много страшно,ама все попадам на бози![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Такааа първо - Ако искате страшен филм - АМА НАИСТИНА СТРАШЕН,гледайте Paranormal activity - За мен това е най-страшния филм,който съм гледал.Но ако очаквате големите ефекти е в този филм ги няма.Но ви казвам филма е наистина стряскащ и като се замисля,че е направен с бюджет от 10 хиляди долара...
А иначе аз и едни фр в неделя сме на хелуин бонус в кино cinemacity ще има промоция 2 филма на цената на 1 от който можеш да си избереш само такива по хоррър филми от 8 часа вечерта почват те филми влезте в сайта който има желание и да види то всичко си пише.
Кви паранормал активити те гонят бе момчето пита за филми за Хелоуин.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Да досто строшен , но "THE GRUDGE" е по-страшенПървоначално написано от Anarchya2
Е на всеки различно му е "по-страшно" аз нещо не можах да се уплаша от The GrudgeПървоначално написано от JZfan
Ако искаш страшни филми гледай (ако не си де) Предизвестена смърт,Убийствен пъзел,Тексаско клане,Петък 13-и,Гняв,Кошмарът от Елм Стрийт,Знам какво направи миналото лято,13 призрака,Писък и някакви такива.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
И аз препоръчвам Тексаско клане ама е просто филм на ужасите а човека мисля, че попита за филми за Хелоун![]()
![]()
![]()
Не разбирам какво толкова го взимате този 'празник' при сърце.![]()
По темата: Не знам такива филми.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Днеска брат ми гледаше някъв филм "Halloweentown" по Дисни,мисля че беше...
Halloween & Trick 'r Treat тези са мн яки![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
аз мисля да гледам Trick'r Treat неси падам мн мн по ужасно страшите филми .. и брави на човека които саздал темата![]()
![]()
13 призрака е готин и Призра4ен кораб :P
ама да не спамим![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd