- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да я забравя
Какво губи тя,през пут***а и е за мене,а аз печеля болка.Е не си заслужава знам.Прекарахме супер заедно.Тя взе да се събира със хора(момичета) които ги говорят много.И ги нарича "приятелки" ,а една от тях са я минали доста момчета(трупа си бройки момичето) по малка от мен ,а вече се чуства "жена"Първоначално написано от minionka
![]()
Все едно.Като взема да мисля за друго ,и ОП нейното име,нейн спомен,лик в главата ми,или някъде...даже в граматиката ми по Англииски![]()
Когато губиш, не знаеш какво печелиш... тази болка ще отмине. Времето лекува всичко. Както казах съсредоточи се върху приятелката си, че нищо чудно да я загубиш. Просто я остави(тази за която мислиш) зад гърба си и продължавай напред... ако се сетиш за нея...започни да правиш нещо като да си пуснеш някоя песен, или нещо което те вълнува..и ще видиш че ще ти излезе от ума.Първоначално написано от norain
Първоначално написано от minionka
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Еми аз съм една година по-малък от теб и мога да ти кажа две неща.Първо,че хората не лъжат когато казват че ако загубиш момиче няма да намериш друго като него и че момичета има много (осъзнах го преди една година след мисля че 5-тото си влюбване).А второто е да си намериш ново хоби,нещо което не си правил досега.Например аз си немерих две такива.Едното е културизма (супер спорт),а другото е да свиря на китара,отвличат ми вниманието и вече нямам време за другите хора
![]()
Първоначално написано от mustang04
Брат срода душа си миТе не лъжат,ама 1вата любов не се забравя !
Та има да много момичета,знам.Но като си втълпиш нещо и изкуфяваш.
Е брат аз също свиря на китараот 3 месеца-нов съм.
Дай да правим група.
аз пък нямам и 2 седмици зех от един приятел за 1 седмица да вида дали ше ми омръзне или наистина съм навит да свиря и се оказа че съм сериозен ама глей аз съм в София ти си във Варна.Имам тука 3-ма приятели ше прайм с тях група ама проблема ни е бас китарата никой не иска.Аз само като чух кво се свири направо се отвратихми че то почти нищо не се свири тя никва музика не прай.Ше си зема на коледа ена акустична и ше се уча да свиря.На оная китара на приятела ми научих fade to black и nothing else matters и двете на металика.Иначе любими са ми Скорпионс,от 3-годишен ги слушам
![]()
За да забравиш нещо,в твоя случай момиче,са ти необходими воля и желание.
Първоначално написано от Bellatrix
Права си! Но трудно се забравят подобни истории. Но аз мисля, че тя не те е обичал а ти си я обичал и заради това неможеш да я забравиш.
+1Първоначално написано от sasha_90
Скорпиънс не помагат. Зверси лигави са, нищо чудно, че ти напомням бивши любови.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Аз това се опитвам да кажа!Първоначално написано от ivan_realmadrid
Виж ,че ме разбираш![]()