Цитирай Първоначално написано от shadows92
Мерси много за съветите,но аз се чувствам виновна.Искам си старата най-добра приятелка с която се хилихме по цели нощи и знаех ,че когато и да я потърся ще имам рамо на което да се облегна...както и тя... А сега тя е толкова студена с мен немога да я позная...Наистина ме боли много, немога да преглътна. А “Х” иначе я познаваме и 2те (и аз и най-добрата ми приятелка) около 2 години ,но сега покрай едно момче много се сближиха.Всичко започна невино говориха си с Х често по телефона ,след това BFF то започна да спи в тях често съботите…а сега е изцяло с нея…Много ме боли.
Миличка, нали си чувала, че три най-добри приятелки не може да има, защото темата на разговор на две от тях винаги ще е заговор срещу първата Аз съм го изпитвала на гърба си и знам как е... С един човек сте страшно близки, всичко правите заедно, много се обичате и в 1 момент се появява трети човек към когото е насочен целия интерес и ти оставаш на заден план и с пръст в уста... Кофти е много, но трябва да продължиш напред. Или поговори с нея човешки, както вече те посъветвах, или не й обеснявай нищо, а директно си продължи с живота. Вярвам че има и други хора, с които да общуваш и излизаш, така че няма да умираш я. Живота занапред ще те сблъсква с безброй такива изпитания и приятелства и ако след всяко едно седнеш да се тръшкаш...