- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбване в преподавател. Помогнете
Здравейте, студент съм първи курс. Имам една преподавателка, която е доста млада (сигурно на 24-25). Когато я видях на първото упражнение (в началото на септември) ченето щеше да ми падне – не съм виждал по-прекрасна жена.
Убеден съм, че и тя доста ме харесва, защото от цялата група единствено с мен говори по-свободно (сякаш се познаваме от години), само с мен се майтапи, по време на час много пъти й засичам погледа как ме гледа (дори с периферното си зрение я виждам, че с минути не сваля поглед от мен).
Когато си засечем погледите се гледаме право в очите, докато аз не си отместя погледа (а това естествено става след 15-30 секунди). Всичко това става всеки час. Само, за да я виждам по-често се записах на консултации. Въпреки, че предмета, по който тя ми преподава, го разбирам идеално.
Сигурен съм, че доста силно я привличам, защото просто си личи, че флиртува с мен. Имал съм доста гаджета с много различни характери и затова мога да различа кога една жена ме гледа влюбено и кога една жена (в случая преподавателката ми) ме харесва, просто защото съм умен и начетен.
Проблема е в това, че искам нещата да станат по сериозни, но не знам какво да правя. Въпреки, че се държим доста свободно един с друг и постоянно си пускаме усмивки, дори намигвания не мога просто ей така да я поканя на кафе, все пак ми е преподавател.
А и си личи, че и тя се притеснява нещата да станат по-сериозни нещата, отново заради това, че ми е преподавател. Разбирате ли – убеден съм, че и тя ме харесва много, но просто си личи, че и двамата се притесняваме от това, че ми е преподавател.
Моля Ви дайте някакъв съвет, защото съм луд по нея .
Кофти.По - добре не търси съвет тука, защото ще получиш неадекватни и глупави отговори.
А за проблема ти - действай по един илу друг начин.Или я каниш да излезете, или притискаш чувствата си.Ако успеете да се виждате тайно, няма никакъв проблем![]()
Ама какво се чудиш още покани я на кафенце...![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
^Здравейте госпожо, искате ли да отидем на кафе в петък ?
Звучи удачно.....
Недей...просто недей...
Никога не е добра идея да излизаш с шефа/учителя си/началника си/работодателя си. Освен ако не искаш да изгориш, а на нея да и коства работата.
Явно е че не си толкова умен, за колкото се представяш.
Другото което е че е твърде възможно да се самонавиваш. Което ще отречеш, предвид "богатия ти опит".
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ха.. като в последната серия на gossip girl, там момичето имаше избор да се откаже от предмета.. или да изчака до края на семестъра, за да е с професора
Та.. тя още много ли има да ти преподава?
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Наистина не търси съвет тук, ще получиш маса глупави отговори.
Колко време още ще ти преподава тя?
ми до края на годината ще ми преподава
Влади е прав, че идеята не е добра. Една работна или учебна среда не е място за връзка. Възможно е, но трябва нещата да са много културни и от вашаи от страна на колегите. Аз работя от 5 години в женски колектив, но за тези 5 години не съм станал още свидетел на прескочили искри между колега и колежка.
Рискувай,щом я обичаш!Все пак трябва да се постараеш малко,нищо няма да ти падне така от небето!
И аз съм съгласна с това,че една работна
или учебна среда - не е подходяща за връзка..
Защото не се знае какво ще покаже живота...
Но пък ако искаш - рискувайй,но помисли добре
преди това (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласен и несъгласен съм с Валдес. Прецени дали се самонавиваш, защото е важно да не правиш глупости.Първоначално написано от valdesbg
Другото е, че ти, приятелю мой, си на НАЙ-доброто място да нарушаваш всички етически правила. БЪЛГАРИЯ! Тук можеш да имаш мечтания романс с преподавателка, без да я уволнят ако бутнеш 300 лева на ректора!
Ако решиш, че си струва, тук можеш да го направиш.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Съгласен съм, че всичко трябва да е културно и умерено, най-вече за да не се пораждат клюки. Университетът не е като училището, където връзката между учител и ученик е осъдителна и абсолютно забранена. Във ВУЗ-а и преподавател, и студент са на по-високо ниво, така че не виждам нищо лошо в подобни отношения. Прецени дали не се самонавиваш и я покани да излезете в някое подходящо заведение.
Една моя позната ходи с мъж, който й преподаваше в университета. Сега се сещам и за една моя бивша преподавателка, на която определено не бих простил.![]()
Учител и ученик......нее..не.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
съгласен...Първоначално написано от FuckedUp
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Не ги слушай какво ти казват повечето .. прави това което ти е на душаАко не можеш да търпиш до края на годината излизайте си,а пък в университета се дръжте като учителка и ученик.Аз не бих изпуснал тази възможност.Учителка и ученик .. мда .. мда
![]()
Говори с ректора.
хвани се с нейя ще има много шестици,зарежеш или нейзпълняваш желанията и ще има двойки![]()