.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

истинско приятелство=мит

Ето до този извод стигам аз, точно когато си помислиш, че някой ти е истински приятел той винаги намира начин да ти докаже обратното всички ми казваха, че тя не става, че е пълен боклук, но аз си бях навила, че имам способността да променям хората, мислех си, че е по-различна и че е истинска приятелка, да ама не, за пореден път се разочаровам и адски ме е яд на тая курва, тя е използвачка и причината е, че мен няма за какво да ме използва, нито да препише домашно, нито да се движа с нея когато и скимне яд ме е и на самата мен, че когато ми казват какви са ми "приятелите" аз съм като кон с капаци.... ако и на вас ви се е случвало, споделете...

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Много правилно го описа: точно когато си помислиш, че някой ти е истински приятел той винаги намира начин да ти докаже обратното. Вярваш в някого, докато не те нарани. Аз днеска разбрах, че истински приятели НЯМАМ. ;]]

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не,не е мит.Всеки може да бъде прецакан,но това не значи,че нещото само по себе си не съществува.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: истинско приятелство=мит

Цитирай Първоначално написано от ri41
    Ето до този извод стигам аз, точно когато си помислиш, че някой ти е истински приятел той винаги намира начин да ти докаже обратното всички ми казваха, че тя не става, че е пълен боклук, но аз си бях навила, че имам способността да променям хората, мислех си, че е по-различна и че е истинска приятелка, да ама не, за пореден път се разочаровам и адски ме е яд на тая к***а, тя е използвачка и причината е, че мен няма за какво да ме използва, нито да препише домашно, нито да се движа с нея когато и скимне яд ме е и на самата мен, че когато ми казват какви са ми "приятелите" аз съм като кон с капаци.... ако и на вас ви се е случвало, споделете...
    виждаш ли Bold-натите части... ето там е противоречието

Един приятел ти е истински когато си свикнал с недъзите му и не те притесняват. Да промениш човек, за да е такъв, какъвто ти харесва на тебе - това не е приятелство.

Още едно нещо - ако я смяташе за приятелка, да - нямаше да вярваш, но нямаше да я наричаш с тия думички, които си споменала... аз имам 2ма истински приятели, макар че единия отскоро се доказа.. не можеш да говориш, съдейки от 2-3 човека.. защото с другия сме най-добри приятели откакто се помним.. БУКВАЛНО!

Не си случила на човек... сега е малко късно, но не е невъзможно.. успех в намирането

въпросът е там, че тя има различно отношение към различните хора и аз исках да съм от хората с които се държи добре, исках да разбере, че за мен е по-различна от другите, но явно съм грешала, вярвала съм сляпо, а после оставам разочарована и за това винаги съм плакала най-много, писна ми да се правя на търпелива и следващ път няма да има, майка ми не веднъж ми е казвала да използвам хората, за да не бъда използвана аз(тя не е такъв човек де) и вероятно това е начина, ще трябва да се науча да живея сама без истински приятели, да разчитам единствено на себе си, както винаги е било и никога да не се доверявам на случайни хора, колкото и да ми тежи това е истината

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    искаш да го чуеш няколко пъти или не искаш да ме послушаш? Приятели има... ако мислиш в труден момент да опираш на използвачите, наричащи се твои приятели - давай, никой не може да ти попречи.. това, че не си намерила точния човек, не значи, че трябва да спреш да търсиш

Надявам се да си прав и за в бъдеще да попадна на такъв човек, но след всяка такъва слкучка буквално ми потъват гямийте

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Споко, аз съм същата. Все едно чета свое писание в поста ти
    Попринцип истинско приятелство съществува, но явно не попадаме но точните и подходящи хора за него... До сега всеки, за който съм си мислела, че ми е много добър и истински приятел, рано или късно ме е предавал по някакъв начин... или може би аз съм прекалено дребнава и емоционална и приемам всичко за предателство... Има едно момче, с което се познаваме от деца - заедно сме израсли, и само за него смея да твърдя, че ми е истински приятел. И все пак не сме чааак толкова близки, че да му споделям абсолютно всичко. Някои неща - да, но тези по-личните си ги запазвам за себе си.

Ще срещнеш истинска приятелка - може би просто не е дошло времето още. Приемай всичките тези несполучливи приятелства като неща, от които трябва да си изведеш поука и занапред не допускай грешки, които вече си правила
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Охх .. аз имам само една-единствена приятелка .. и ми стига! От 4 годишни сме заедно .. и сега сме винаги една до друга, споделями си всичко и знаем как да се държим една с друга, какво да си кажем или да направим когато едната е тъжна .. или да се смеем и двете, защото това няма да се повтори ..

Истински приятели МНОГО трудно се намират .. ама МНОГО .. колко съм ги изредила .. и никой не е е такъв приятел колкото това момиче, с което споделям всеки миг ..

Аз лично, съм страшно недоверчива.. всъщност сега мога да кажа на целият форум това което съм преживяла и какво съм чувствала и ще се почувствам все едно говоря с това момиче. А да тръгна да разказвам нещо за личният си живот на някой познат ... к'во ? Гледаш след няколко дни името ти прехвърча през коридорите на даскалото и се говори какво то и да било за теб .. независимо дали искаш или не .. Предпочитам, да кажа на някой непознат какво ми е вместо на някой който познавам ,.. защото знам че непознатият или ще ме изслуша и ще ме разбере, или ще ми каже "не ме занимавай с тези неща", до колкото днес .. всеки те слуша, но не всеки е стока .. !!

Ще намериш най-добър приятел .. бъди сигурна .. нали знеш, че всичко идва от самосебеси
    *сън*

Повече от фен
    Истински приятели ИМА. Това, че много от нас не са ги намерили, не означава, че няма такива. Ще ви разкажа за моята най - добра приятелка. Всичко започна в 2 клас, когато бях нова в училище. Запознахме се, отидохме заедно за солетки до бюфета и от тогава вече седма година сме най - добри приятелки. Вярно, не се виждаме мн често, в различни училища и квартали сме но това не ни пречи на приятелството - аз винаги знам че мога да й споделя всичко, тя на мен също.
    Миналата година, когато бях 7 клас, в даскало ми беше мн тежко защото съучениците ми ми се подиграваха без явна причина. В момент, когато всички ми бяха обърнали гръб, тя беше до мен и ме подкрепяше винаги, каквото и да се случи. Без нея просто нямаше да се справя. Оттогава вече наистина знам, че тя е много ценна за мен ( надявам се и аз за нея ). Хора, ценете приятелите си и не позволявайте на дребни спречквания да застанат между вас... Няма по - ценно от истинското приятелство, затова когато го намерим, трябва да го ценим и да го запазим.
    Обичам те Л. !!!
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Град
    Балчик
    Аз пък нямам истински приятелки! Имам истински приятел, който е с 1 година по-малък от мене. Не се виждаме често, но мога на него да споделя някои неща, с които другите не мога.

Точно когато си мислия, че някой ми е истински приятел, той се оказва , че не е. Това е една от причните да не ми се ходи на даскало. Не ги разбирам другите. Дружат с някой и после говорят лошо за него. Баси! Понякога си мисля, че сички ме мразят. Мисля, че вече реших с кой да дружа.

И хора! Един съвет от личен опит: повечето дет са популярни из класа и са мислят за голямата работа, са едни от най-лошите приятели. Не се притеснявайте да дружите с някой който/която не е толкова контактен/а.

Истинските приятели се намират толкова трудно, че почти ги няма. После това няма да е от голямо значение, защото вече ще се разделите (може би), ще тръгнете на работа и ще имате семейство. Важно е сега, само да си намерите някои приятели, където да можете да им вярвате!

^ мда адски си права по-свитите хора са по-добри приятели, но с някой такива от моя клас просто нямаме допирни точки, или са пътуващи или прекалено свити, едно такова момиче от моя клас все се опитвам да я аговоря, но те много ранима ли ддз, не се доверява

Град
    Балчик
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    ^ мда адски си права по-свитите хора са по-добри приятели, но с някой такива от моя клас просто нямаме допирни точки, или са пътуващи или прекалено свити, едно такова момиче от моя клас все се опитвам да я аговоря, но те много ранима ли ддз, не се доверява
    Може би не се доверява, защото си мисли, че ще я използваш или нещо подобно дзз. То вече и аз не се доверявам. Имам едно наум за всеки. Има едно момиче от класа никой не и обръща внимание, освен едно момиче от другия клас. Така, въпросното момиче един път се опълчи на една кифла. Беше я хванала за косата, а тая кифла дет са праеше на голямата работа само седеше и не можеше да направи нищо. Ние ги разтървахме и всички почнаха да я нападат защо я хванала и т.н. Само аз почнах да я защитавам. Става ми много тъжно като видя такъв човек, където като кажат истната другите нападат този човек. Повечето хора са такива изпозлвачи. В момента ми е толкова гадно... Истинските приятели се срещат мноооооогооо рядко, което е жалко.

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Има истински приятели .. вярно 7-ми клас съм, всички се заяждат с мен . В 5-ти клас дойде момичето което мога да нарека ИСТИНСКА приятелка.. винаги ме изслушва, казва си мнението, знае неща които никой не знае за мен и аз за нея. Винаги мога да разчитам на нея .. вярно, една единствена е но е истинска ;]] За което адски много и благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си