.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не мога да приема жена,която не е поне малко недостъпна... Но в един момент, когато недостъпността се превърне в парадиране с безразличие и надменност, става дразнещо и отблъскващо.
    Абсолютно точно казано!
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    Не мога да приема жена,която не е поне малко недостъпна... Но в един момент, когато недостъпността се превърне в парадиране с безразличие и надменност, става дразнещо и отблъскващо.
    Абсолютно точно казано!
    Много точно казано наистина!!!

Повечето преиграват с тая недостъпност!! Дразни адски много,но какво да се прави .

Голям фен Аватара на notlike
    Недостъпността не ми допада много, много. По-добре, като не ти допада някого, резни го някак си, да не таи илюзии. А освен това за мен си е вид парадиране, а на мен не ми се нравят тея, които много обичат да се хвалят какво имат.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

......отвратително е
    ........if today was your last day!!!

Цитирай Първоначално написано от Infection
    Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    Абсолютно точно казано!
    Много точно казано наистина!!!

Град
    гр.София
    Харесва ми и не толко ми харесва колкото ме кара да го искам повече това,че не ми обръща внимание ме кара още повече да се старая да го получа.Въпреки това недостъпността също трябва да е в някакви граници няма да оставиш някой да си играе с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си