- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИЗТРИЙТЕ МИ ПРОФИЛА ГЛУХИ ЛИ СТЕ
Не разбрахте ли, че искам да ми изтриете профила!!!!!!!!!!!!!!????
Защо искам да го изтриете, си е моя работа. Ако искате проверете Ip-тата и ще видите, че пише един и същи човек.
Не знам вече по какъв начин да ви го кажа!!!!
тъп си майнавиж модератора кво ще ти каже неможем да ти помогнем .
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Психичен инвалид. Първо прави фейк теми, после се оплаква. Ще ми се да имаше начин да не стане по неговата - не може ли да се банне, но темите да останат, за да може да бъде за смях вовеки веков?
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Това се постига с обиждане на мод![]()
Първоначално написано от Arterranes
Тогава ще получи само БАНН,но никой няма да му изтрие профилаПървоначално написано от Arterranes
![]()
Тук профили не се трият. Или поне не по желание на потребителите.
Изтрий си мненията и после натисни червеното хиксче в горния десен ъгъл. ;]
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Дай си пасса ти казах
Ти като ПИШЕШ тука не те чуваме, така че не сме глухи, оправи си заглавието.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Не слепи сме![]()
![]()
![]()
И защо точно в раздел "Любов"
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
И аз т'ва се зачудих, като го видях в този раздел![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
нема начин, знаеш ли от колко време ги карам ;д
the sky is the limit.
така си е ... модераторите могат , той и това искаПървоначално написано от LovEsIckk
може би ще успее
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
УжасТ. Защо е в този раздел ? За да дразни модераторите ? И защо изобщо искаш да ти го трият профила?!
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...