- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ти е в главата в момента
утре ще е много много хубаво![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Утре колко изпита ме чакат не е за вярване.... пак забравих да се подготвя по история :X
" Защо? Защо хората са толкова глупави? Защо защитават толкова незначителни неща? Защо си вярват толкова? "
дооста объркващи неща .... ;?
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Цял живот си мислех, че училището е гадно.... не вярвах на по-възрастните, като ми казваха че не е така... и ето че денят дойде и го осъзнах.... осъзнах, че идва края и от сега нататък... живота започва да ме рита яката. Но стига с този песимизъм, сега ще имам повече време да отделя за моята красавица, както и няма да бъда толкова раздразнен от идеята, че след 3 месеца започва поредната мъчителна, учебна година. За сметка на това, трябва да уча за висше.... Не, живота е голяма гад, ама и голямата гад си има слабо място![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от nirvana13
Първоначално написано от LoveChocolate
в колко да си хвана автобуса,че в 9 да съм там ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
колко се прецака всичко.
няма невъзможни неща,има пропуснати възможности.
колко е вярно..
хмммм ... ПОНЯКОГА В МЪЛЧАНИЕТО СЕ КРИЕ ОТГОВОРЪТ ! ;;х (nod)
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
страх ме е много![]()
искам да е есен
ама да не ходя на даскало
трябва да свърша толкова неща че ми иде да се гръмна
скучно ми еее
Защо подяволите всички си легнаха![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
защо казваш едно,а правиш другоаз съм сама в нас,а той си е с тъпите приятели
![]()
![]()