- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам медицински бележки !!
1.50лв е бройката!!От София съм !!
това легално ли е?Първоначално написано от wladkyyy7
![]()
I never got my Hogwarts letter,so I'm moving up to forks to live with the Cullens!
с печат ли ги продават :Д
не с печат ! вадите си формата от нет на бележката, снимате печат качвате снимката и го изчистване с фотошоп и го нагласяте в/у бележката и принтирате излиза като воден печат! При мен се получава!! А печати колкото искате в здравната книжка или по рецепти !![]()
прадавам ги по 0,69ст. с печат-телефон :0882715234
тцтцт ибасии системата имате ахаха ;д;д;д;д;
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си!
хах наще върват по 1лв с печатдаже ако искаш може и да ти я надпишат ;дд
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш.
деба само у мое село ли не продават бележки![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ъъ, да ама мойто даскало е шитаво и ми трябват с печат тояно от моя лекар ;дд има ли такава опция да го направиш или не ;дд
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
С куриери работите ли???![]()
![]()
И за бройки има ли отстъпки?![]()
Весели празници!![]()
![]()
![]()
я дай една примерна бележка направена така и с ква хартия трябва да е принтирано? за да е като на бележката?Първоначално написано от des1t000
Чрез този способ стават не само бележки, а много други документи, като уверения например. Който ходи по студентски бригади знае товаПървоначално написано от des1t000
![]()
хах мойта класна нит обажнаде нит бележка, кара ни родителите да идват с бележкаПървоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо да кажете по моя въпорс!![]()
Мога да уредя доста клиенти!![]()
Весело посрещане на новата година!
Имам много спешна нужда от медицинска бележка, но ми трябва определен тип печат, давам 2лв. и съм от София, ако някой може да ми помогне, ще съм му много благодарна.![]()
оххх оххх оххх като се разчета тука кфи имитатотир има и направо ми става смешно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
някаф 1.50 за бро друг 0.69 ама тфа 0.69 с ДДС или без ДДС е
![]()
![]()
абе хора научете се че една бележка ти върви 1 лев с печат изключая 1-2 училища специялно във плд кадето са на минимум 2 лева бройката и които иска да се захваща с тфа да внимава щото си пази територията
![]()
Когато става въпрос за стил, носи се по течението. Когато става въпрос за принципи, бъди като скала.