.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Кандидатстване след 7 клас-САЩ

Здравейте,преди време писах подобна тема,но не мога да я открия...В момента съм 6 клас и пред мен се откри една възможност да отида в САЩ,защото чичото на един мой съученик живее там...Въпроса ми е как мога да кандидатствам във училище без пансион,в което не се плащат други неща освен учебници и там някакви такси...Какъв е изпитът?И освен това кога трябва да се кандидатства,още зимата на 7 клас ли или след 7 клас?

Моля пишете

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Ъм в гимназиите в САЩ не се кандидатства...Ходиш в тая гимназия, където ти е района.

А не трябва ли да се взима SAT или нещо такова...или като в България?Няма ли проверка на английския?

Не мисля, че има, защото гимназията си е гимназия. Както казах няма прием. А ти как отново ще идваш тук? В смисъл на твой познат негов познат е в САЩ и ти е казал, че ти можеш просто така да дойдеш и да си заживееш?

Ами колкото и странно да звучи е така Попринцип идеята е да отидем двамата със съученика ми

Радвам се на ентусиазма ти, но за съжаление няма да те огрее...

Защо?То почти всичко е уговорено Цялата история е,че братовчеда на майката на моя съученик живее в САЩ(Филаделфия доколкото разбрах) и плана е аз и моят съученик да отидем да живеем при него и семейството му

А каква виза имаш?

Ами нямам...Аз и за тях щях да попитам...Те не се ли издават някакви ученически или?

Младеж не ми се занимава с глупости. Ясно е, че и идея си нямаш за какво говориш и че няма да учиш в САЩ след 7 клас. Няма ученически визи хахахаха... Айде учи математика и литература за изпита след 7 клас и приятен ден

Ако някой има желание да помогне нека да пише...Имах по-високо мнение за този форум,обаче...Аз ако знаех за визите и всичко останало дали щях да пиша във форума?!И после искаме държавата да ни се оправи,ама то така не става...Съжалявам,обаче това много ме изнерви...Това на мен ми е мечтата,стремя се към нещо и уча,за да го постигна...Иначе най-лесно е да стана като някои от бившите ми съученици,пушачи и наркоманчета на по 12...Пък и дали някой обръща вниманието на името на сайта...teenproblem...Е аз имам въпрос(проблем) и се надявам тук да получа отговора му...

Прав си, малко рязко се изказах, за което се извинявам. Просто това, което говориш ми се струва малко несериозно... Казваш, че почти всичко е уредено, а пък дори не знаеш къде ще ходиш. И пак ти казвам няма ученически визи, поне аз не съм чувала, няма изпити (освен за такива специялни, но не мисли за тях) иначе английски знаеш ли?

Аз без английски накъде съм тръгнал Справям се...не е чак перфектно,но се справям на ниво 5-6 Уча в МГ "Баба Тонка" Русе,ако има значение

Повече от фен Аватара на atractive
    МГ "Баба Тонка" - Русе не можеш да сравниш с МГ "Д-р Петър Берон" във Варна.
    Нямам химикалка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си