- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Превод на текст по англиски
As children become teenagers, they must take on more and more responsibility.
Last year Christy and I sat down together and made out a list of basic chores. Then I wrote out clearly and stuck it on the fridge door. We agreed thet each chore undone 1$ off her weekly pocket money. When we have to do a bigger clean which takes more time, for example the Spring Clean, I always set the day and the time a week earlier. I warn Christy not to make any plans for that day and to have her homework finished. She usually starts from her room and I give her a time limit. Otherwise, she will spend the whole time in there. Rewards are as important as discipline. That's why when the Clean is done, I always give her some extra money or pay for a film.
МОЛЯ ВИ.![]()
![]()
Няма ли достатъчно речници, че да си го напишеш сама?Копваш го в Гугъл и пишеш по смисъл..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Бе то на английски не е граматически правилно написано,ти за превод на български питаш..![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Еми бързах и затова така. Моля ви се преведете го.![]()
![]()
![]()
Ъъъъ,как си го написала на чужд език,като не можеш да си го преведеш на български?
Преписвала го е, предполагам.Първоначално написано от Extremescream
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Само и е интересно от къде....То е грешно написано това...![]()
Някои ще го преведе ли ?
Eй сега ще ти го преведа, а за напред си научи езика.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Аз след 7ми клас ще кандидащвам в езикова,защото осъзнах че без език си за никъде!
![]()
![]()
![]()
Когато децата станат тинейджъри трябва да поемат по-големи отговорности. Миналата година Кристи и аз заедно направихме един списък с домакински работи и го сложихме на хладилника. Договорихме се, че за всяка пропусната работа ще й взимам 1 долар. Когато трябва да чистим по-сериозно, например пролетното почистване, Аз винаги определям датата и времето, седмица по-рано. Предупреждавам Кристи да не си прави планове за този ден и да си е написала домашното. По принцип почва да чисти от нейната стая, но и давам да го направи за определен срок, иначе тя ще си остане там през цялото време. Наградите са толкова важни колкото и дисциплината и затова когато всичко е почистено и давам пари.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥