- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ- По БГ...
Здравейте!! Спешно се нуждая от някакъв текст на тема Доброто, което направих... Да е не по-кратко от 2 малки страници... Да има портретно описание на природата, портретно описание на героите. И в центъра да бъде отразена добрата постъпка...
Много моля за помощ, дайте ми идея... Спешно е ...![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Моля ви се помогнете ми..![]()
![]()
Добре бе,вместо да се жалваш,седни,измисли го сама и го напиши.Изисква се малко мозък просто.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Много ми помогна... Радвам се, че има такива хора... Молиш ги за помощ и те се правят на много умни като само изказват мнението за което сам сигурна, че не съм го заслужила...![]()
Наистина е по-добре да седнеш и сама да измислиш какво да напишеш.Защото много често ми се е случвало двама човека от класа ми да са с еднакви произведения.Много е гадно.А за да не изпадаш в такова неловко положение,напиши това,което мислиш.
Пише се 'съм'.А и какво не си заслужила?Вместо да си напънеш сивото вещество,чакаш да ти направи друг нещо,което ще ти донесе някаква облага (оценка,плюсче,каквото там).Еми не го заслужаваш,ако друг се е трудил за него.Първоначално написано от nepowtorima
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз искам просто идея, не искам да ми напишете целия текст, просто да има от къде да почна, после ще го напиша...