.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Помощ- По БГ...

Здравейте!! Спешно се нуждая от някакъв текст на тема Доброто, което направих... Да е не по-кратко от 2 малки страници... Да има портретно описание на природата, портретно описание на героите. И в центъра да бъде отразена добрата постъпка...

Много моля за помощ, дайте ми идея... Спешно е ...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    ^___^
    Моля ви се помогнете ми..

♥♥

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Добре бе,вместо да се жалваш,седни,измисли го сама и го напиши.Изисква се малко мозък просто.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    ^___^
    Много ми помогна... Радвам се, че има такива хора... Молиш ги за помощ и те се правят на много умни като само изказват мнението за което сам сигурна, че не съм го заслужила...

♥♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Наистина е по-добре да седнеш и сама да измислиш какво да напишеш.Защото много често ми се е случвало двама човека от класа ми да са с еднакви произведения.Много е гадно.А за да не изпадаш в такова неловко положение,напиши това,което мислиш.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Много ми помогна... Радвам се, че има такива хора... Молиш ги за помощ и те се правят на много умни като само изказват мнението за което сам сигурна, че не съм го заслужила...
    Пише се 'съм'.А и какво не си заслужила?Вместо да си напънеш сивото вещество,чакаш да ти направи друг нещо,което ще ти донесе някаква облага (оценка,плюсче,каквото там).Еми не го заслужаваш,ако друг се е трудил за него.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    ^___^
    Аз искам просто идея, не искам да ми напишете целия текст, просто да има от къде да почна, после ще го напиша...

♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си