- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- боядисване на коса
..по време на цикъл? какво мислите ? на мен винаги ми е хващала боята , освен един път , но мисля , че беше от самата боя.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз съм си правила руси кичури по време на цикъл, от онези по-нагъсто където са, за да съм повече руса и нещо не останах очарована.Смисъл, боята си хвана като цвят, но поне 3-4мм от корените ми, бяха с друг цвят.![]()
Мисля, че после като преминах на цялостно изрусяване с боя, пак съм се мацала по време на МЦ, но пък не помня за "странични ефекти" така да го кажа.![]()
Big or small, lies are lies!
Майка ми скоро като беше в МЦ и ходи на фризьор и пита дали по време на цикъл ще й хване боята ако се боядиса и фризьорката каза,че ще хване,особенно на Палете били силни и хващали.
на мен ми хваща![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
а тука където е снимката на ава, това естествения ти цвят ли е, или е боя и каква е тая боя, че изглежда толкова естествено, ако е възможно да споделиш?Първоначално написано от POLLINA
![]()
боядисва ме фризьор
боята е професионална на INOA![]()
е щом е иноа, няма съмнение, благодаря за отговора
Как, какво, по време на цикъл не хваща ако се боядисаш?? А тва за пръв път го чувам..то кво общо има. Няма значение аз не разбирам и само си спамя![]()
Авторката имаш много хубава коса btw :P
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
благодаря ,ама на снимката имам малко удължения(по-късички)
Полина а какъв ти е естествения цвят?
явно съм супер назад с материала и не знам какво общо има цикълът с боята![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И аз?!Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Не виждам НИКАКВА логика в това
И да,боята хващаЗа последно се боядисвах в събота и всичко си ми е супер с цвета.
ми някви скапани суеверия са.. и реших да питам![]()
попринцип не вярвам,ама все пак
ест. цвят на косата ми е кестеняво средна работа,нито мн тъмно , нито мн светло.Но получения цвят от снимката е от сваляна черна боя(която отново ми предстои
)