- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малко помощ, ако може
Така госпожата ни зададе тема, Образът на града в "Зимни вечери" та трябва да направя съчинение интерпретация,а идея си нямам как става и ако може да ми помогнета с увода заключението и с квото можетеще сам мн. благодарен
.Извенете ако темата не е наподходящото място.Съчинението ми трябва за утр ако може пишете
![]()
Бъди, това което си, а не това което искат да бъдеш
Отваряш Google и пишеш "образът на града в зимни вечери". Първото, което ти излиза е с цитати даже.Да не говорим, че няма нещо по-лесно от това да сложиш няколко цитата и 2 обяснения.
Успех!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Той/тя май пита и за начина по който се пише ЛИС, ако това ти е въпроса тогава http://cheteneto.com/literatura/how_to_write/lis/
, а за материали по творбата има навсякъде лесно достъпни и с това което ди дадох би трябвало да напишеш свястно съчинение, ако се постараеш, успех!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мерси за бързите отговори![]()
Така в понеделник имаме класна работа и ще трябва да правим интерпретативно съчинение и госпожата ни даде две теми да се подготвим.Темите са -мотивът за завръщането,разкрит в стихотворението " Да се завърнеш в бащината къща" и Изобличителната сила на разказа"Дамата с рентгеновите очи".Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И за мене малко помощ ако можеИмам да напиша интерпретативно съчинени в/у 2 фрагмент на зимни вечереи на тема семейният свят ....
![]()
![]()
И за мене малко помощ ако можеИмам да напиша интерпретативно съчинени в/у 2 фрагмент на зимни вечереи на тема семейният свят ....
![]()
![]()
Изобличителната сила на разказа"Дамата с рентгеновите очи".Помогнете моля ви мн ми трябва.![]()
Пич търсих в гугъл не моа ти го намеря, сорка брат.Първоначално написано от sliper96
Ако някой друг може, браво.
И аз търсих ама без резултатсе пак мерси
![]()
Стоянчо, прегледай си книжката, която ни дадоха![]()
![]()
![]()