.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Пловдив

Малко помощ, ако може

Така госпожата ни зададе тема, Образът на града в "Зимни вечери" та трябва да направя съчинение интерпретация,а идея си нямам как става и ако може да ми помогнета с увода заключението и с квото можете ще сам мн. благодарен .Извенете ако темата не е наподходящото място.Съчинението ми трябва за утр ако може пишете
    Бъди, това което си, а не това което искат да бъдеш

Отваряш Google и пишеш "образът на града в зимни вечери". Първото, което ти излиза е с цитати даже. Да не говорим, че няма нещо по-лесно от това да сложиш няколко цитата и 2 обяснения.
    Успех!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Той/тя май пита и за начина по който се пише ЛИС, ако това ти е въпроса тогава http://cheteneto.com/literatura/how_to_write/lis/
    , а за материали по творбата има навсякъде лесно достъпни и с това което ди дадох би трябвало да напишеш свястно съчинение, ако се постараеш, успех!

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Пловдив
    Мерси за бързите отговори

Град
    Пловдив
    Така в понеделник имаме класна работа и ще трябва да правим интерпретативно съчинение и госпожата ни даде две теми да се подготвим.Темите са -мотивът за завръщането,разкрит в стихотворението " Да се завърнеш в бащината къща" и Изобличителната сила на разказа"Дамата с рентгеновите очи".Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете.

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И за мене малко помощ ако може Имам да напиша интерпретативно съчинени в/у 2 фрагмент на зимни вечереи на тема семейният свят ....

И за мене малко помощ ако може Имам да напиша интерпретативно съчинени в/у 2 фрагмент на зимни вечереи на тема семейният свят ....

Град
    Пловдив
    Изобличителната сила на разказа"Дамата с рентгеновите очи".Помогнете моля ви мн ми трябва.

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от sliper96
    Изобличителната сила на разказа"Дамата с рентгеновите очи".Помогнете моля ви мн ми трябва.
    Пич търсих в гугъл не моа ти го намеря, сорка брат.

Ако някой друг може, браво.

Град
    Пловдив
    И аз търсих ама без резултат се пак мерси

Стоянчо, прегледай си книжката, която ни дадоха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си