.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    остарях,мама му Д**а
    израстнах с Хари,не мога да си представя,че скоро всичко ще свърши!!
    тая книга ме научи да чета,по дяволите..
    и мен тоно тя ме запали по четенето нз как ще живея без нея

Град
    МайнаTown
    КЛАСИКАААА

:)

Вчера ходих на кино да го гледам и мога да кажа , че е страхотен ! Нямам търпение да излезе и втората част ! Не съм чела книгите,така че не мога да сравнявам,но филмът е страхотен !
    Да обичаш може да е най-якото чувство,но да накараш някой да те обича - т'ва е изкуство..!

Eminem <3

Град
    МайнаTown
    аз го гледах неска ебаси романтиката , дано 2-рата част е по хубава

Гледах го на кино в петък.Филма орпеделено е много слаб.Много муден, на моменти скучен и с нелепа режисура...Актьорската игра се е подобрила значително, но в целия каст само 3-4 актьори правят добро впечатление (и то второстепенни роли).Разбира се филмите за Хари Потър никога не са имали кой знае какви киноматографични достойнства, затова не съм и особено изненадан, но все пак очаквах повече действие, повече тръпка и най-вече малко адекватност от страна на Йейтс...Мога цяло ревю да напиша, обяснявайки защо филма не ми харесва по-подробно, но не виждам смисъл.Просто и ясно мнението ми е, че филма не е добър.Надявам се (но не очаквам) следващата част да е по-добра.
    П.С : Не ме плюйте, тва си е мое лично мнение, а аз не съм експерт, така че най добре отидете и го гледайте преди да пишете...

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от Scarecrow
    Гледах го на кино в петък.Филма орпеделено е много слаб.Много муден, на моменти скучен и с нелепа режисура...Актьорската игра се е подобрила значително, но в целия каст само 3-4 актьори правят добро впечатление (и то второстепенни роли).Разбира се филмите за Хари Потър никога не са имали кой знае какви киноматографични достойнства, затова не съм и особено изненадан, но все пак очаквах повече действие, повече тръпка и най-вече малко адекватност от страна на Йейтс...Мога цяло ревю да напиша, обяснявайки защо филма не ми харесва по-подробно, но не виждам смисъл.Просто и ясно мнението ми е, че филма не е добър.Надявам се (но не очаквам) следващата част да е по-добра.
    П.С : Не ме плюйте, тва си е мое лично мнение, а аз не съм експерт, така че най добре отидете и го гледайте преди да пишете...
    K'во действие искаш,като в книгата си е толкова ?
    Направен е почти точно както в книгата и ако се сещаш не може да си добавя сцени от неговата глава Муден,нелепа режисура,"никога не са имали кинематографични достойнства" ,повече тръпка ? Човече,наистина отиди да го гледаш пак когато не си депресиран и може да се посветиш на филма,имам чувството,че някой ти го е разказвал и от разказа му си си изградил мнение

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от Scarecrow

според мен следващата част ще е с най-много екшън от всички

Голям фен Аватара на TrustNobody
    ^ дай Боже.. да не стане като 6-тия филм,където бяха изпуснали цялото меле.
    we are rockstars.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Малеееееееееее гледах го на кино........ НЕВЕРОЯТЕН Е! ЕДИНСТВЕН! ВЕЛИК! НАЙ-ДОБРИЯ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ! НАЙ-ДОБРИЯ Хари Потър филм до сега.. Нямам каква друго да кажа.. ОБИЧАМ ГООООООООО

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Май само на мен ще ми хареса накрая филма. Това ми беше любимата част от книгата - като бяха само тримата, трябваше да бягат от всички и нещата бяха толкова трудни.

Супер фен Аватара на starburst
    Гледах го и аз на премиерата. Както всеки един от филмте до сега, въобще не ме разочарова и съм безкрайно доволен. Чакам с нетърпение 2рата част на Големия Финал

П.П: И аз не мога да разбера какви фенове сте щом чакате да излезе по торентите (не се отнася за хората, които не могат да отидат по едни или други причини)

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Да,и за да докажа,че аз съм най големия фен пристигнах в града с киното в 14:30 а прожекцията беше в 20:00 Обиколих доста кафета но от 16:00 до 20:00 киснех като идиот в студа но щом влезнах в топлото кино с надеждата,че ще гледам Хари Потър забравих за всичко

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Гледах го на кино днес.
    Не е лош.
    Не усетих кога мина времето
    ..иии нямам търпение да излезе втората част
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Гледах го и аз на кино днес.Хареса ми.
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Град
    София
    Най-добрият филм от поредицата до сега
    ест. кигите са МНООООООООООГО по- добри

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз съм чела всички книги за Хари ии последната е супер
    Даже точно преди 10 минути видях филма във Замунда и вече се изтегли

Книгите са невероятни, стояла съм в тъмното до късно само да ги дочета, толкова са вълнуващи!
    Тая Роулинг има невероятно въображение и пише най-страхотните книги!

Жалко, че тук в Русе няма кино и не можах да го гледам на премиерата

както и да е, отивам да го гледам

Повече от фен
    Филма на мен ми хареса. След слабите(поне за мен) 4,5,6 филм тоиз беше направен доста сполучливо. С нетърпение очаквам Големия финал и филм, дано го направят добре.

А ето от тук може да изтеглите филма във версия за телефон 320Х240 със бг суубтитри:

http://uploadbox.com/files/4d1527f948

Град
    Бургас
    Хора, знаете ли кога ще го пуснат в кино "Тракия", Бургас ? От колко време следя, до сега все трябва да са го давали. Дали ще го пускат скоро пак? Искам да го гледам, но тези от киното нито телефоните си вдигат, нито сайта си обновяват...

Супер фен Аватара на radeberger
    Струва ми се, че станаха много частите на този филм. Нещо последните не ми допадат.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Супер филмче много ми хареса. .Пътувах специално за да го гледам. Жалко че ще свършва ;(

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Гледах го чаосве след примиерата...неочаквано ми хареса ! Разбира се книгата е по-добра както винаги, но и филма не беше зле . Шестата част например изобщо не ми хареса, и добре, че тази са я разделили на две, иначе изобщо нямаше да си правя труда да ходя да го гледам, защото няма смисъл-щяха да нагъчкам ощо повече...Хареса ми
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Ей, баси злето дето сте, щом чакате да излезе по торентите! И се наричате "Фенове" ?! И "обожавате" поредицата ?! Алооо, ЖАЛКИ СТЕ !!

Щом разберете кога ще излиза фимлоът .. съберете парички .. по левче на ден .. и пак ще съберете пари за кино .. Ебати деградирала нация, еййй .. Сами ще се унощожим, Българийо.

Аз пък го гледах на кино и НЕ съжалявам !! Вярно, че несъответствията Книга > Филм са УЖАСНО МНОГО, но все пак .. бюджетът не стига за всичко. Само това е кусурът на филма, всичко останало е ПЕРФЕКТНО !! <333
    абе я се стегни бе

Голям фен Аватара на ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Аз съм чела всички книги за Хари ии последната е супер
    Даже точно преди 10 минути видях филма във Замунда и вече се изтегли

Книгите са невероятни, стояла съм в тъмното до късно само да ги дочета, толкова са вълнуващи!
    Тая Роулинг има невероятно въображение и пише най-страхотните книги!

Жалко, че тук в Русе няма кино и не можах да го гледам на премиерата

както и да е, отивам да го гледам

Може ли линк, че в замундата не го намерих,
    арената не ми се отваря от месеци а от дата-бг.орг не се тегли..
    Много ме е яд, че свършва толкова скоро.. ;((
    Не съм чела книгите и не съм му голяма фенка, но ми харесва!! :P
    Can't get you outta my mind

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си