- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Harry Potter and the Deathly Hallows/Даровете на смъртта
Първоначално написано от TrustNobody
![]()
и мен тоно тя ме запали по четенето нз как ще живея без нея
Вчера ходих на кино да го гледам и мога да кажа , че е страхотен ! Нямам търпение да излезе и втората част !Не съм чела книгите,така че не мога да сравнявам,но филмът е страхотен !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да обичаш може да е най-якото чувство,но да накараш някой да те обича - т'ва е изкуство..!
Eminem <3
аз го гледах неска ебаси романтиката , дано 2-рата част е по хубава
Гледах го на кино в петък.Филма орпеделено е много слаб.Много муден, на моменти скучен и с нелепа режисура...Актьорската игра се е подобрила значително, но в целия каст само 3-4 актьори правят добро впечатление (и то второстепенни роли).Разбира се филмите за Хари Потър никога не са имали кой знае какви киноматографични достойнства, затова не съм и особено изненадан, но все пак очаквах повече действие, повече тръпка и най-вече малко адекватност от страна на Йейтс...Мога цяло ревю да напиша, обяснявайки защо филма не ми харесва по-подробно, но не виждам смисъл.Просто и ясно мнението ми е, че филма не е добър.Надявам се (но не очаквам) следващата част да е по-добра.
П.С : Не ме плюйте, тва си е мое лично мнение, а аз не съм експерт, така че най добре отидете и го гледайте преди да пишете...
K'во действие искаш,като в книгата си е толкова ?Първоначално написано от Scarecrow
Направен е почти точно както в книгата и ако се сещаш не може да си добавя сцени от неговата главаМуден,нелепа режисура,"никога не са имали кинематографични достойнства" ,повече тръпка ? Човече,наистина отиди да го гледаш пак когато не си депресиран и може да се посветиш на филма,имам чувството,че някой ти го е разказвал и от разказа му си си изградил мнение
![]()
Първоначално написано от Scarecrow
според мен следващата част ще е с най-много екшън от всички![]()
^ дай Боже.. да не стане като 6-тия филм,където бяха изпуснали цялото меле.![]()
we are rockstars.
Малеееееееееее гледах го на кино........ НЕВЕРОЯТЕН Е! ЕДИНСТВЕН! ВЕЛИК! НАЙ-ДОБРИЯ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ! НАЙ-ДОБРИЯ Хари Потър филм до сега.. Нямам каква друго да кажа.. ОБИЧАМ ГООООООООО
Май само на мен ще ми хареса накрая филма.Това ми беше любимата част от книгата - като бяха само тримата, трябваше да бягат от всички и нещата бяха толкова трудни.
Гледах го и аз на премиерата. Както всеки един от филмте до сега, въобще не ме разочарова и съм безкрайно доволен. Чакам с нетърпение 2рата част на Големия Финал
П.П: И аз не мога да разбера какви фенове сте щом чакате да излезе по торентите (не се отнася за хората, които не могат да отидат по едни или други причини)
Да,и за да докажа,че аз съм най големия фен пристигнах в града с киното в 14:30 а прожекцията беше в 20:00Обиколих доста кафета но от 16:00 до 20:00 киснех като идиот в студа но щом влезнах в топлото кино с надеждата,че ще гледам Хари Потър забравих за всичко
![]()
Гледах го на кино днес.
Не е лош.
Не усетих кога мина времето![]()
..иии нямам търпение да излезе втората част![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Гледах го и аз на кино днес.Хареса ми.
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Най-добрият филм от поредицата до сега![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ест. кигите са МНООООООООООГО по- добри
Аз съм чела всички книги за Хари ии последната е супер![]()
![]()
Даже точно преди 10 минути видях филма във Замунда и вече се изтегли![]()
![]()
Книгите са невероятни, стояла съм в тъмното до късно само да ги дочета, толкова са вълнуващи!![]()
Тая Роулинг има невероятно въображение и пише най-страхотните книги!
Жалко, че тук в Русе няма кино и не можах да го гледам на премиерата
както и да е, отивам да го гледам![]()
![]()
Филма на мен ми хареса. След слабите(поне за мен) 4,5,6 филм тоиз беше направен доста сполучливо. С нетърпение очаквам Големия финал и филм, дано го направят добре.
А ето от тук може да изтеглите филма във версия за телефон 320Х240 със бг суубтитри:
http://uploadbox.com/files/4d1527f948
Хора, знаете ли кога ще го пуснат в кино "Тракия", Бургас ? От колко време следя, до сега все трябва да са го давали. Дали ще го пускат скоро пак? Искам да го гледам, но тези от киното нито телефоните си вдигат, нито сайта си обновяват...![]()
Струва ми се, че станаха много частите на този филм. Нещо последните не ми допадат.
Супер филмче много ми хареса.![]()
.Пътувах специално за да го гледам. Жалко че ще свършва
;(
Гледах го чаосве след примиерата...неочаквано ми хареса ! Разбира се книгата е по-добра както винаги, но и филма не беше зле . Шестата част например изобщо не ми хареса, и добре, че тази са я разделили на две, иначе изобщо нямаше да си правя труда да ходя да го гледам, защото няма смисъл-щяха да нагъчкам ощо повече...Хареса ми![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
абе я се стегни беПървоначално написано от Jessie
![]()
Първоначално написано от Djenka
Може ли линк, че в замундата не го намерих,
арената не ми се отваря от месеци а от дата-бг.орг не се тегли..![]()
Много ме е яд, че свършва толкова скоро.. ;((
Не съм чела книгите и не съм му голяма фенка, но ми харесва!!:P
Can't get you outta my mind ♡