Адски много съм срамежлива и това яко ме дразни. Примерно скоро се записах на танци и то почти винаги все има нови и нови хора. Но повечето бързо се сприятеляват с останалите, предимнно много се лигавят. Докато мене много ме е срам, не знам защо. Но много, много не общувам с останалите и адски много се дразня, че съм такава. Как, по дяволите, да спре да ме е срам толкова много. Лигавенето хич не е за мен. С познати по-се лигавя, но сред чужди лица (А и някои от тях по-големи) не мога просто. Искам да спре да ме е срам за всичко. Моля Ви, посъветвайте ме нещо, как да спра да се срамувам. Писнало ми е вече от този мой срам, гледам ги другите по-малки от мене, а те веднага с лигавенето си се сприятелиха с някои от останалите, моля ВИ, посъветвайте ме нещо, защото това много ми пречи да живея нормален живот!! Не мога да е запозная с никой както нормалните хора. Има ли по-големи от мен или на моята възраст, аз просто сякъш се вцепенявам и нищичко не мога да кажа, срам ме е да говоря, мълча, без нищичко да продумам.