- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само да ви кажа нещо
така аз съм най обикновен спортуващ човек.. искам да кажа на затлъстялите дами ,че само с диети без тренировки няма да стане работата .. няма да стане да минете на диета същояща се от 2 кг месо на ден и да си мислите,че ще има ефект само , защото ви харесва диетата ! не е така с диета нестава само трябва и трениране
НЕ МИ КАЗВАЙТЕ , ЧЕ ГО ЗНАЕТЕ 95% ОТ СНИМКИТЕ НА МОМИЧЕТА ПОСТНАТИ В ТОЗИ ФОРУМ СА НА ДЕБЕЛАНИ ТОВА МИСЛЯ ,ЧЕ ГОВОРИ ЛОШО ЗА ВАС И НЕ ГО ЗНАЕТЕ АЕ СЕГА .!.
оо колко си простт![]()
мислиш ли,че не го знаят,просто ги мързи![]()
трябва да ти връчат нобелова награда за великото ти откритие, което направи току-що.
KumchoValcho не приемам съвети от човек фен на лейди гага и изглеждащ по най-разспуснатия начин а на крантата по горе мога да и кажа ,че от снимките постнатите 95 % са на дебелани това мисля, че говори лошо за вас и не го знаете е това беше
Гледай себе си, другите ако искат ще спортуват![]()
А това, че някой си е сложил аватар на някого, не значи, че му е фен.. може просто да му харесва картинката и замисъла в нея![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
хахахах сбърка човке точно това леке е фен на лейди гага ако искаш го питай а неговия аватар няма никакъв замисъл![]()
ма ти си проста курва грозна дебела направо ми се гади от тебеПървоначално написано от CupcakeMonster
яж кура армеецоПървоначално написано от CupcakeMonster
яж ми кура армеецоПървоначално написано от CupcakeMonster
![]()
Първоначално написано от CupcakeMonster
имам ела и провери ама на дебелани не го давам
не давам го на майка ти а баща ти сменя презервативитеПървоначално написано от CupcakeMonster
лапай кура бе армеецоПървоначално написано от CupcakeMonster
целуни кура бе армеецо лол да вие сте над моето ниво на КИЛОГРАМИ лолПървоначално написано от CupcakeMonster
целуни кура бе армеецо деба и дебелата кранта деба лол