- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В Какво училище учиш?
ПГОХХТ .. като, че ли можех и в по-хубаво, но съм си добре ..
Не се оплаквам ..![]()
ПГОХХТ (проф. гимназия по облекло хранене и хим. технологии )
Математическа гимназия.
Ще съжалявам ако не ме приемат никъде, заради дипломата ми, която ще е под 5.50. От друга страна в някой техникум щях да имам 6.00, но знанията ми щяха да са на друго ниво. Самата сграда е добре, 2 салона, по 2 съблекални, но към педагогическия персонал имам някои критики ;д Общо взето всеки си мисли, че неговия предмет е по-важен..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Професионална Гимназия по Икономика.
Специалност Банково Дело.
По мое желание съм там.
Не е много лесно, но в последствие излизам с професия, добра диплома(това вече от мен зависи де)..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ПМГ с Биология и Английски съм :P
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
В езикова съм а АЕ профил и съм много доволна.
Сградата е чисто нова, всичко е ново, ремонтирано, боядисано, никакви критики. Тоалетните са на ниво, даже и не миришеЕдинственото - много разреждат сапуна и вече само вода остана
![]()
Учителите и учениците са страхотни. Естествено, има си и изключения, но не може без тях.![]()
Само физкултурен салон си нямаме, но и това ще се уреди. Униформите не са от най-хубавите, но не може всичко да е перфектно![]()
Като цяло съм страшно приятно изненадана, а като се замисля колко ревах, че съм приета там. Майка ми искаше, а аз неДобре, че е станало на нейното <3
А онова гадното училище е или Автото, или Механото. Кое?![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Според мен Автото, но все пак зависи от града.Първоначално написано от ameli
![]()
СОУ "Васил Левски" - град Русе...
8 "б" клас ...
Харесва ми училището,има доста добра
материална база..
Паралелка - Биология с КЕ съм..
Точно за това училище нямах никакво
желание,но майка ми ме убеди да напише
и него при кандидатстването...И въобще не
съм очаквала да вляза точно тука..
Съдба![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В гадно.![]()
Ако живота ти затваря вратата,влез през прозореца!
В Езикова Гимназия Пловдив ... ами какво да кажа за училището. Преподаването е на ниво .. даскалите имат хИпер големи изисквания ,но като цяло си е обикновено училище като всяко друго.![]()
Уча в НПМГ (Национално природо-математическата гимназия) в София.Още от втория срок на 6 клас реших,че искам да вляза там и 7 клас поемах много усилия и сбъднах мечтата си,след което супер много се радвах!Сега съм 10 клас и също се радвам,че уча в това страхотно училище!Учителите са готини(повечето).Намерих си много свестни приятели в това училище.Класната в момента ни е госпожата по химия-най-добрата госпожа,която съм имала!Униформи нямаме.С паралелка химия съм и влязох изцяло по собствено желание!Родителите ми само ме подкрепяха;не изискваха да съм в дадено училище,където те искат.Обстановката в училището не може да се каже,че е от най-новите,но това да ми е проблема.. ;Р НПМГ форевър!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
В ГПЗЕ ( гимназия с преподаване на западни езици ) "Захарий Стоянов" гр. Сливен. Паралелка 1-ви Немски език и 2-ри Английски език. Влязох по собствено желание. :P
Аз уча за последна година в ,,Неофит Рилски", гр. Дупница. И ми харесва много.
Първоначално написано от mlakniwe2
и в Дупница, и в Дупница![]()
а по темата : уча в ПГ "Христо Ботев" технологичен профил , паралелка : предприемачество и бизнес ,, харесва ми , има ред , въпреки , че е малко строго хората са пекани![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
ПГЕЕ... специалност Системно програмиране.. сега след 12 клас вземам 3то ниво квалификация, професия програмист.. добра училщна база, точни даскали.. не се оплаквам :І
в Частна професионална гимназия по информатика и чужди езици
специалността ми е същата като на Tempest Системно програмиране![]()
Уча в Частна Професионална Гимназия по икономика, туризъм и информатика - БУЛПРОГРЕС. Моята специалност е икономическа - информатика. От училището съм много доволна, има страхотни преподаватели, клубове по интереси ..etc... Не съжалявам, че уча там!!!
Момиче съм!
езикова - немски и английски :P училището не ми хресва но съм там само зощото много исках да уча немски (за което съжалявам)![]()
в супер яко с ремонтирани модерни кабинети и такам.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Егати и човека!!!!!!!Първоначално написано от juveteam
Ама много ме изкефи!!
.
яяя .. кой клас и с къв език си.. и аз съм тамПървоначално написано от TenderRebel
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Немски и английски в Езикова гимназия(в Благоевград).Училището е супер, учителите са взискателни , но си разбират от работата.Е, разбира се, не лесно като до 7ми клас.Учи се здраво.Ах тоя НЕМСКИ!![]()
А, иначе аз си избрах това училище.Наште искаха друго, но не им мина номера.
![]()
![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Може да съм писала, ама карай.
Езикова гимназия "Пловдив" с профил немски![]()
ГЧЕ Васил Левски-гр.Бургас
Училището е мега зле и въпреки,че си имаме нова сграда,ако влезете вътре едва ли ще си проличи.Даскалите са някакви откачалници/без 4-5/,другото всичко ку-ку.Половината ученици са мазните чалгари/фьешъни с мозъчен капацитет по 10.Класът ми са 50-50-поливаната сме нормалните хора,другата половината са смотаняци,които се мислят за големи гъзари,въпреки че не знаят къде се намира Чили(съвсем сериозно).Голяма мания,нали??
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Професионална гимназия по Икономика-Разград /гледам,че има доста хора в такава гимназия/.
Специалност: Митническа и данъчна администрация
Харесва си училището,имаме си всяка година Фестивал на талантите,Най-добра коледна украса,Най-многобройни ученици,маскирани на Хелоуин. Абе забавляваме се-учим,но и време за забавления намираме..И класа ми е добър..![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!