.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    ПГОХХТ .. като, че ли можех и в по-хубаво, но съм си добре ..
    Не се оплаквам ..

ПГОХХТ (проф. гимназия по облекло хранене и хим. технологии )

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Математическа гимназия.
    Ще съжалявам ако не ме приемат никъде, заради дипломата ми, която ще е под 5.50. От друга страна в някой техникум щях да имам 6.00, но знанията ми щяха да са на друго ниво. Самата сграда е добре, 2 салона, по 2 съблекални, но към педагогическия персонал имам някои критики ;д
    Общо взето всеки си мисли, че неговия предмет е по-важен..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Шумен

Re: В Какво училище учиш?

Професионална Гимназия по Икономика.
    Специалност Банково Дело.
    По мое желание съм там.
    Не е много лесно, но в последствие излизам с професия, добра диплома(това вече от мен зависи де)..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Повече от фен Аватара на prinncess
    ПМГ с Биология и Английски съм :P
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Мега фен Аватара на ameli
    В езикова съм а АЕ профил и съм много доволна.
    Сградата е чисто нова, всичко е ново, ремонтирано, боядисано, никакви критики. Тоалетните са на ниво, даже и не мирише Единственото - много разреждат сапуна и вече само вода остана

Учителите и учениците са страхотни. Естествено, има си и изключения, но не може без тях.

Само физкултурен салон си нямаме, но и това ще се уреди. Униформите не са от най-хубавите, но не може всичко да е перфектно

Като цяло съм страшно приятно изненадана, а като се замисля колко ревах, че съм приета там. Майка ми искаше, а аз не Добре, че е станало на нейното <3

А онова гадното училище е или Автото, или Механото. Кое?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    В езикова съм а АЕ профил и съм много доволна.
    Сградата е чисто нова, всичко е ново, ремонтирано, боядисано, никакви критики. Тоалетните са на ниво, даже и не мирише Единственото - много разреждат сапуна и вече само вода остана

Учителите и учениците са страхотни. Естествено, има си и изключения, но не може без тях.

Само физкултурен салон си нямаме, но и това ще се уреди. Униформите не са от най-хубавите, но не може всичко да е перфектно

Като цяло съм страшно приятно изненадана, а като се замисля колко ревах, че съм приета там. Майка ми искаше, а аз не Добре, че е станало на нейното <3

А онова гадното училище е или Автото, или Механото. Кое?
    Според мен Автото, но все пак зависи от града.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    СОУ "Васил Левски" - град Русе...
    8 "б" клас ...

Харесва ми училището,има доста добра
    материална база..

Паралелка - Биология с КЕ съм..

Точно за това училище нямах никакво
    желание,но майка ми ме убеди да напише
    и него при кандидатстването...И въобще не
    съм очаквала да вляза точно тука..
    Съдба
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

В гадно.
    Ако живота ти затваря вратата,влез през прозореца!

Град
    Пловдив
    В Езикова Гимназия Пловдив ... ами какво да кажа за училището. Преподаването е на ниво .. даскалите имат хИпер големи изисквания ,но като цяло си е обикновено училище като всяко друго.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Уча в НПМГ (Национално природо-математическата гимназия) в София.Още от втория срок на 6 клас реших,че искам да вляза там и 7 клас поемах много усилия и сбъднах мечтата си,след което супер много се радвах!Сега съм 10 клас и също се радвам,че уча в това страхотно училище!Учителите са готини(повечето).Намерих си много свестни приятели в това училище.Класната в момента ни е госпожата по химия-най-добрата госпожа,която съм имала!Униформи нямаме.С паралелка химия съм и влязох изцяло по собствено желание!Родителите ми само ме подкрепяха;не изискваха да съм в дадено училище,където те искат.Обстановката в училището не може да се каже,че е от най-новите,но това да ми е проблема.. ;Р НПМГ форевър!!!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

В ГПЗЕ ( гимназия с преподаване на западни езици ) "Захарий Стоянов" гр. Сливен. Паралелка 1-ви Немски език и 2-ри Английски език. Влязох по собствено желание. :P

Аз уча за последна година в ,,Неофит Рилски", гр. Дупница. И ми харесва много.

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Уча в училище,което дори не е нужно да посещаваш.Няма никакъв ред,а учениците са по-зле от животните в зоопарка.
    100% отговаря на Автото във Варна

и в Дупница, и в Дупница

а по темата : уча в ПГ "Христо Ботев" технологичен профил , паралелка : предприемачество и бизнес ,, харесва ми , има ред , въпреки , че е малко строго хората са пекани
    Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ПГЕЕ... специалност Системно програмиране.. сега след 12 клас вземам 3то ниво квалификация, професия програмист.. добра училщна база, точни даскали.. не се оплаквам :І

в Частна професионална гимназия по информатика и чужди езици
    специалността ми е същата като на Tempest Системно програмиране

Фен
    Град
    София
    Уча в Частна Професионална Гимназия по икономика, туризъм и информатика - БУЛПРОГРЕС. Моята специалност е икономическа - информатика. От училището съм много доволна, има страхотни преподаватели, клубове по интереси ..etc... Не съжалявам, че уча там!!!
    Момиче съм!

езикова - немски и английски :P училището не ми хресва но съм там само зощото много исках да уча немски (за което съжалявам)

Супер фен Аватара на fuckme
    в супер яко с ремонтирани модерни кабинети и такам.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    Значи писали са ми 3ки,че съм носил цимент,тухли,че съм раздавал булетини и немога да си спомня още какви неща съм правил
    Егати и човека!!!!!!! Ама много ме изкефи!! .

Цитирай Първоначално написано от TenderRebel
    В Езикова Гимназия Пловдив
    яяя .. кой клас и с къв език си.. и аз съм там
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Немски и английски в Езикова гимназия(в Благоевград).Училището е супер, учителите са взискателни , но си разбират от работата.Е, разбира се, не лесно като до 7ми клас.Учи се здраво.Ах тоя НЕМСКИ! А, иначе аз си избрах това училище.Наште искаха друго, но не им мина номера.
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

anonymous708973
    Guest
    Може да съм писала, ама карай.
    Езикова гимназия "Пловдив" с профил немски

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ГЧЕ Васил Левски-гр.Бургас
    Училището е мега зле и въпреки,че си имаме нова сграда,ако влезете вътре едва ли ще си проличи.Даскалите са някакви откачалници/без 4-5/,другото всичко ку-ку.Половината ученици са мазните чалгари/фьешъни с мозъчен капацитет по 10.Класът ми са 50-50-поливаната сме нормалните хора,другата половината са смотаняци,които се мислят за големи гъзари,въпреки че не знаят къде се намира Чили(съвсем сериозно).Голяма мания,нали??
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на Sisito941
    Професионална гимназия по Икономика-Разград /гледам,че има доста хора в такава гимназия/.
    Специалност: Митническа и данъчна администрация

Харесва си училището,имаме си всяка година Фестивал на талантите,Най-добра коледна украса,Най-многобройни ученици,маскирани на Хелоуин. Абе забавляваме се-учим,но и време за забавления намираме..И класа ми е добър..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си