Американските "мъже" не смеят гък да кажат на жените си. Те са по-скоро мекотели, а не мъже. Пък американките освен, че са грозни са и с противно поведение. Там ако мечтаеш за семеен уют те определят като човек с изостанали разбирания. Те уж се славят с толерантност, обаче ако се опитваш да им налагаш нашата култура се отдръпват и те набеждават за какъв ли не. А самите те ни набутват псевдо културата си чрез филмите и рекламите. Култура на един морален упадък. Култура, където семейството е съсипано, жените се женят само за да се разведат и да получат имущество, а мъжете са едни мекотели. Америка изобщо не е лъскавата опаковка, която ни се представя по медиите, и в която много българи вярват. Ако ние сме едната страна на монетата - пълно беззаконие, при тях е една полицейщина на всякакво ниво, една полицейска държава. Крайностите не са хубаво нещо, по-добре ако ще се емигрира да е в една държава, която да се намира в златната среда, да е по-умерена, да не е беззаконна като България, но и да не е полицейска като САЩ.

Така или иначе САЩ и Англия, но особено САЩ до тук бяха - от сега нататък държави, които до скоро смятахме за аутсайдери като Китай, Русия, дори Индия ще се развиват много по-бързо от САЩ и Обединеното кралство, докато те ще си затъват в тинята, убеждавайки се колко перфектни и щастливи са. А и нищо чудно мюсюлмунския ятаган да ги завладее, като гледам на там вървят нещата. В Лондон например вече мюсулманите са почти навсякъде, а и е пълно с индийци, англичаните са измествани от чужденци в работата им. Също и Германия - там турците ги завладяват отвъртре. Но аз се радвам за това - важно е ние да сме добре, те да се оправят, като се правят на много велики и либерални. На мен не ми се живее във феминизирана, Матриархална държава като САЩ, Швеция и Англия. Да замениш Патриархата с Матриархат си е от трън та на глог. Аз харесвам равенството, не Патриархата, още по-малко Матриархата.