- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Искам да сваля малко килца за кратко време.
Аз съм момче на 14г. и тежа около 60 кг . Не искам да свалям като ненормален кила, искам да сваля 5-6 килца. Колкото да прибера малко дупето, паласките и корема. И да си стегна малко тялото за морето и басейна, знам че има много време до тогава, но аз да си подхвана темата от по-рано. И ако някой пише за някакви тренировки моля да са за домашни условия.Благодаря ви предварително за отговорите.
за тия 60 кила трябва да си 160см ако си под 150см тогава сваляй
иначе не е желателно
можеш да идеш на фитнес за да се оформиш със свалянето на килограми няма да постигнеш нищо хубаво
ОДИН!!!
нищо особено няма да постигнеш ако не тичаш и не позлваш правилен хранителен режим.Първоначално написано от pav4o
Не мога ли да заместя тичането с каране на колело или някаква друга тренировка за вкъщи... Иначе диетата не ми е проблем само ми кажете каква и какви опражнения да правя. В един форум прочетох че някои отслабнал като карал колело по 1 час на ден и ограничил храненето.
аз отслабнах така по 1 ч колело и без сладко, тестени неща, мазно и газирано, предимно готвени работи и шопска салата, 2 филиййки черен хляб на ден, бях 62/63 кг, за 6 месеца станах 45, ама като спрях да карам колело, спрях да отслабвам и се поотпуснах, килата се свалят бавно, но са много трайни, демек без спорт нищо не става, не прави диети още повече си момче, аз съм момиче, ако има значение деПървоначално написано от pav4o
точно така е! аз съм на 13, 44 кг. и тренирам бягане, правя по 35 коремни еи така. значи не трябва да се насилваш. бягай бавно колкото можеш да издържиш и още малко. аз издържам 10 мин. и малко дията да не се тъпчеш. яж само сутрин а не яж много вечер (имаше нещо такова)Първоначално написано от darkPaladin
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Фитнес диети или пък ставай рано сутрин и бягай някаде около 600-1000 метра на гладен стомах. Движи се повече не стой по 5-6 часа на компа...
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Аз отслабнах като ограничих много храната и бягах по 2км всеки ден, но ги бягах възможно най-бързо за около 10 мин.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
в смисъл, колко много, да не би да си ограничила, картофи, ориз освен, хляба, сладкото и тем подобни, а часове за вечерно хранене спазваше ли и колко кг за колко време свали, извинявай за разпита, но съм в период на вталяванеПървоначално написано от awerw
![]()
Тогава ядох:
1 закуска - тостер без месо само със зеленчуци и сок
2 обяд - прихапвам нещо може ядки може шоколад но само 1 парченце
3 вечеря - шопска салата
Часове за хранене не съм спазваЛ (момче съм) и свалих 5-6 кг за почти 2 месеца.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз ям само до 16.00ч. и за една седмица смъкнах около 3 кг!![]()
Почвай да жулиш амфетиЩе свалиш супер бързо.
ОМГ, аз съм 80 кила и се чуда кво да тренирам зимата, че да качвам, ти си 60 и искаш да сваляш... почвай да тренираш нещо че да качиш мускулна маса, а не да ставш със телосложението на момиче ...