.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен
    Град
    russe

към момичетата.. какво е усещането когато ти е за пръв път?

просто питам.... интересно ми е дали боли много, дали веднага се чувства някакво удоволствие. и още един въпрос - момичето може ли да свърши още на първия път?

Явно не ти е дошло времето да правиш секс,щом задаваш такива въпроси.
    Иначе първия път винаги има болка,била тя лека или по-силна.Много рядко се случва при първи полов контакт да има силно удоволствие и стигане до оргазъм.Това става с времето.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Болката не е непоносима и няма толкова кръв ,колкото някои казват.
    Поне при мен беше така. Ще ти е хубаво ,ако си готова и ти харесва да си с момчето , но както каза Раличка оргазъм няма да получиш.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Иначе първия път винаги има болка,била тя лека или по-силна.Много рядко се случва при първи полов контакт да има силно удоволствие и стигане до оргазъм.Това става с времето.
    Много клиширан пост, Раличка.
    Защо да не й е дошло времето? Една жена, ако ще и на 20 да е, ако е девствена, винаги ще се интересува какво са изпитали другите при първия си път.
    Болката е ясна... и въпреки това, не е задължителна.
    Винаги е странно в началото. Винаги има дискомфорт. Има и леко разочарование, защото в началото усещаш само как нещо влиза и излиза от теб - странно триене, което не можеш да идентифицираш с всичко, но не и удоволствие.
    И все пак, когато се отпуснеш, когато усетиш дъха на партньора в ухото си, когато влезеш в ритъма... пак не чувстваш толкова удоволствие, колкото вълнение.
    Постепенно ще научиш кои ъгли на проникване и кои точки в теб ти харесват. Вътрешно, подводно удоволствие, нямащо нищо общо с това от стимулирането на клитора или гърдите или която и е било ерогенна зона. В един момент си като попаднал на златна жила миньор - копаеш навътре, искаш още и още.

Колко бързо ще минеш през тези етапи, зависи изцяло от теб и твоята психологична нагласа.
    all day... all night... what the fuck?!

Да. Има кръв, но не чак толкова много. Поне при мен нямаше. И Не боли чааак толкова много само ти е малко странно от начало, но после може да те болии корема известно време, имам предивид няколко часа след това. Не е толкова страшно както повечето го описват.

П Е Т Ъ Р

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Охх пак сьщата тема..

Както е казвано тука 10000000 пьти - при всяко момиче е различно.
    Някои ги боли малко - други много. (мен изобщо)
    На някои им тече крьв - на други не (като на мен )

Всичко си зависи от самото момиче. Може пьрвия пьт да и хареса, а може да започне да и харесва след много време. На мен лично дори и пьрвият пьт ми хареса, но наистина почувствах удоволствие след 2-3 месеца.
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Честно казано много голяма част от това ,което ще почувстваш зависи от психическата ти нагласа..(по мои наблюдения и чужди разкази до този извод стигнах) като си казваш "ще ме боли" -еми мн ясно ,че ще те боли ,като така си мислиш. 2-ро ,ако момчето те хване от вратата за краката и не е внимателен -еми пак мн ясно ,че ще те боли т.е. зависи от партньора ти и какъв подход има. И 3-то да добавя -аз се настроих изключително положително,повтарях си ,че няма да боли и ,че ще ми е хубаво ,и не стига ,че стана така ми ,че и кръв не тече (това е индивидуално вече), а пък на всичкото отгоре свърших 2 пъти..как стана не знам,просто знам ,че обичах човека с когото бях
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Град
    София
    Индивидуално
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    И стига сички повтаряли че задължително боли и не се изпитва удоволствие...ми как да се изпита като това им се набива в главите и само за тва мислят..кой както си го направи!
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Bitchwolf е права. Като си набивате в главите, че ще ви боли и ще ви е гадно, да така ще е. Всичко опира до нагласата и до човека, с когото сте.
    Прекалено индивидуално е всичко. Някои ги боли доста, други малко, трети изобщо. При някои има кръв, при други не. Едни свършват първия път, други след 3-4 пъти, трети след 2-3 години, а четвърти никога.
    Мен лично ме боля първия път, имаше кръв, но след 3-4 пъти всичко беше тип топ и започнах да свършвам и вагинално, но важното в случая беше, че съм с подходящия човек, който е супер всеотдаен и си бях набила в главата, че секса е ебати якото нещо.. и в крайна сметка начинанието оправда очакванията ми. Така че настрой се, че секса е нещо прекарасно (и то е) и всичко ще бъде наред!

тая 61-ви набор ли е
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

ми значи много боли, адски, не се издържа... кръв... много.. все едно два цикъла си имала . ама това е най-малкия проблем, после два дни трябва да си на легло и да чакаш да дойде пълнолуние, за да се оправиш

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    еми детствена съм, но по приятели знам че под 15 боли. една го напраила по голяма и не я е боляло.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Голям фен Аватара на Emilen
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    еми детствена съм, но по приятели знам че под 15 боли. една го напраила по голяма и не я е боляло.
    Извини ме, мислех да пусна конкретен отговор, но този пост, по-точно стилът му, съдържа такава доза детско изразяване и аргументация, дотолкова ми изглежда някак безобидно наивен, че мога само да ти кажа: ЗА ТЕБ Е РАНО!

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    Извини ме, мислех да пусна конкретен отговор, но този пост, по-точно стилът му, съдържа такава доза детско изразяване и аргументация, дотолкова ми изглежда някак безобидно наивен, че мога само да ти кажа: ЗА ТЕБ Е РАНО!
    Ако си под 15... наистина е хубаво да изчакаш.

anonymous708973
    Guest
    Тема, която е 6-7 реда под твоята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си