.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

промяна на оценката по физическо

Сега съм 12-ти клас и смятам да се явя на промяна на оценката по физическо , защото имам по-слаби оценки и да попитам дали се правят всички нормативи в един ден и дали се вземат нормативите примерно от 9ти клас

Т'ва за пръв път го чувам?!

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Т'ва за пръв път го чувам?!
    И аз и нямам идея какво трябва да се прави и всъщност защо ти трябва повишаване на успеха по физическо!?

защото оценките ми от 9ти и 10ти клас са 4ки а и така ще си вдигна успеха на дипломата

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    нали се сещаш, че колкото изкараш на изпита толкова ще ти остане в дипломата, ако изкараш 3ка ще е 3ка, промяна НЕ означава повишаване на оценката, а изкараш ли 2ка, ще се явяваш на поправителен (ако изобщо има такъв по физическо ;д)
    иначе мисля, че нормативите трябва да са същите от годината за която се явяваш, но ако гледат годините, едва ли
    предполагам, че всичко е в един ден, но не съм сигурна, питай някой учител
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    нали се сещаш, че колкото изкараш на изпита толкова ще ти остане в дипломата, ако изкараш 3ка ще е 3ка, промяна НЕ означава повишаване на оценката, а изкараш ли 2ка, ще се явяваш на поправителен (ако изобщо има такъв по физическо ;д)
    иначе мисля, че нормативите трябва да са същите от годината за която се явяваш, но ако гледат годините, едва ли
    предполагам, че всичко е в един ден, но не съм сигурна, питай някой учител
    Имах 1 госпожа, която ни разказва за тия глупости. Въобще не смятай да отиваш на повишителен.. само ще се преебеш. Повярвай ми.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си