- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрехите ли правят човека
никъв проблем не е, живейте си там без да се бутате в столицата![]()
И след няколко дни теръра ще се включи в спам темата и ще разкаже, колко яко се е разбил, пък ние сме си избивали комплексите във форона (по терърски казано).
Запомнете ми думата, всеки път така става.
Е ти пък, той е човекът с най-активния социален живот, ама да не го бърка, че 24/7 е у форона.![]()
Защо започвате безмислен спор отново, като знаете, че и той ще отвърне със същото?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Азе ли съм най-социалния у форума.
пари за дрехи нямам. пък нека съм грозен, без стил, бедняк, селяндур и вяскакви други епитети.
Който не носи кецове,дънки и суичъри е жалкото подобие на нормален човек и добермана е кучето
СПЕСТЕТЕ СИ ДОГАДКИТЕ > ДА,ФЕЙК АКАУНТ Е НА ТЕРЪРА
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
абе нз за вас ама аз както и да се облека винаги са ми казвали че имам вкус и се дъжа както си искам според ситуацията и хората както мога да съм наи отвратителния кретен на земята по дъжание така мога и да съм като един мн образован да говоря чисто и на теми които повечето не знаят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха и аз и аз !Първоначално написано от w0sh
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
дрехите са знак за статус, принадлежност, финансови възможности, но не необходим и достатъчен /личи ми, че съм решавала задачи досега/.
нищо не показват освен някоя смешка, ако не са в синхрон с поведение и излъчване..
Не - цялостното излъчване е, което прави човек привлекателен. А то зависи от всичко, най-вече от нагласата ти спрямо самия себе си.![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
50-60% давам на дали ще се доближиш до някой вонящ на алкохол и с скъсана блуза.Както е сега повечето хора гледат външния вид после какво имаш вътре.![]()
Аре, стига сте давали примери с клошари и алкохолици, а ? Тяхното положение не е по воля.
И какво на това мнение оставам не може го промениш.Първоначално написано от Serseri91
![]()
Така е, алкохолиците приятелите им ги бият и ги карат да пият, не са си сами виновни..Първоначално написано от Serseri91
Да важни са и то доста. Жалко е , обаче че повечето от хората като им го кажеш и те гледат на кръв все едно си казал най-ненормалното нещо на света.Ясно, че не всеки може да си позволи да носи най-скъпите марки, идеята е в това, че можеш да изглеждаш добре, макар и с по-малко пари.Там един дизайнер, може би Шанел... а може и да се бъркам, беше казал, че човек с пари може да си купи скъпи дрехи, но не е стил. Така че, няма смисъл от заучени фразички от типа- "ама не се всеки може да си купува дрехи от мола".Проблемът на не малко хора е в това, че нямат никакъм вкус и не могат да съчетаят две неща.
И това да кажеш, че дрехите имат значение, не те прави повърхностен. Като нямат значение, що не отидете на интервю за работа облечене в опърпан анцуг за вкъщи и прокъсана тениска или пък на тренировка с костюм....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
[quote="terrorclub"]
мн знаеш за кви пари си купувам кецове,може без пари ми ги дават,щот съм ариец и точните хора ми се кефят,аз не съм зависим от пари и дипломи като псевдо-хора като теб
Ари, бе! Някой като говори с теб, кецовете ли ти гледа или лицето? Аа, ти викаш, те кецовете са по-красиви от лицето ти! Вярно. Някои хора си мислят, че като носят дрехи, които струват повече от тях самите, са велики. Човек, едва ли ще постигнеш нещо. Айде сега, иди и се хвали на някой друг колко ти струват кецовете, какво правиш, къде ходиш и там каквото още имаш да казваш. Мисля, че на целия сайт му омръзна да слуша какъв си и какъв не си. Що не напишеш една автобиография? Така ще можеш да опишеш целия си прекрасен живот, ще можеш да разправяш за дрешките си от мола и другите ти скъпи неща. И най-хубавато, няма да досаждаш на никой от сайта))))))
Първоначално написано от terrorclub
Ари, бе! Някой като говори с теб, кецовете ли ти гледа или лицето? Аа, ти викаш, те кецовете са по-красиви от лицето ти! Вярно. Някои хора си мислят, че като носят дрехи, които струват повече от тях самите, са велики. Човек, едва ли ще постигнеш нещо. Айде сега, иди и се хвали на някой друг колко ти струват кецовете, какво правиш, къде ходиш и там каквото още имаш да казваш. Мисля, че на целия сайт му омръзна да слуша какъв си и какъв не си. Що не напишеш една автобиография? Така ще можеш да опишеш целия си прекрасен живот, ще можеш да разправяш за дрешките си от мола и другите ти скъпи неща. И най-хубавато, няма да досаждаш на никой от сайта))))))
Да. Дрехите правят човека. Голите хора имат минимално до никакво влияние в обществото.
Твай.
...
Всъщност не дрехите правят човека, а човекът ПРАВИ дрехите.Първоначално написано от CanisDirus
![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Дрехите правят много повече. Едва ли толкова хора щяха да свиват обутите си с маркови обувки крака под масата на някоя квартална кръчма, обирайки трохите, ако усещането за класа не изпълваше стомаха и ума с духовна храна за размисъл.
ми не знам, ама май да.
мен принципно не ме е*е как изглеждам и кво мислят другите за мен, понякога се мъкна с едни и същи дрехи нон стоп - ебати дрипата дет се вика и не ми обръщат много внимание хората.
обаче имам и друг аутфит дет се вика са модерно - риза, връзката, обувките, костюма и не можеш да познаеш, че съм аз (всъщност костюмите много ми отиват) и хората ме гледат по различен начин
па аз съм си се същия бастун - с фанела на лекета или вратовръзка![]()
парцалките имат значение, но определено не са всичко![]()
always late but worth the wait!
Гледам да се обличам неутрално, ама примерно всичките ми тениски са със супер счупените щампи.. нямам и 1 нормална![]()
иначе има нещо вярно, че дрехите могат да променят собственото ти виждане за мнението на другитевсичко 1 и също, само вместо нормалния пуловер да сложа злия анурак ХАРДКОР и чувството е по-различно.. бабите отиват на отсрещния тротоар
![]()
от доста време съм научен да не ми пука за чуждото мнение. не мога да не го виждам, (шото има хора, които въобще не забелязват чуждите погледи), но просто не ме ебе.. на концерт, дори и да свиря, не си обличам някви 'концертни' дрехи, както и на дискотека не си обличам 'дискотечни', както и на даскало не се контя.. намерил съм си златната среда![]()
Напълно съм съгласна..Първоначално написано от Serseri91
Това,че например се обличаш с костюм - не те прави някаква хипер важна особа![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥