- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хомо и бисексуалност
Ами не съм гей , но веднъж на морето с един авер чукахме един хомосексуалист. Не беше лошо.....правя го за гаврата.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Само аз нещо не схващам явно...Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Хем не си гей, хем си успял да го вдигнеш (сиреч да се възбудиш) от мъж и да го оправиш? Гаврата, гаврата, но възбудата си е възбуда и фактът, че си го вдигнал при вида на човек от същия пол, значи, че си поне би, а дали си го признаваш или не е друга тема.![]()
Не го казвам с лошо. Просто е леко нелогичен аргументът.
Иначе мен не ме привличат момчета. Не бих пробвал. Но нямам против хората с нестандартна сексуална ориентация от какъвто и да е тип. Какво се случва в спалнята на отсрещния ми е все тая, важната си е моята.![]()
На жената и е природно залижено да е би...Така е устроена.
Аааа колкото до мъжа, това да е хомо е нещо много яко сбъркано.Това значи, че е изруд.
Какво разбрах от тази тема - Well played Christianity !
Всичко зависи от социалната нагласа на масата. Да започнем с Елада. Там секса е бил само за мъже. Предимно мъже го подават на млади момчета, но това е друга тема. Жените са били използвани само за разплод и деца. За забавление е било само с мъже. Естествено от това се поражда и лесбийството. Жените на свой ред са си организирали такива оргиики само за тях си, но далеч несравними с тези на мъжете...Това да правиш секс само със жена си тогава едва ли не се равнява на днес да си "гейчуга."
Следва древен Рим. Имаше един виц: "Гърците измислили секса, римляните добавили жената." Аз бих го допълнил "...и козите,конете,магаретата, воловете и т.н." В Древен Рим браковете са били по сметка в по-голямата си част (сред елита само такива). Секса между еднакви полове си е също толкова приет както и в Древна Гърция (за които са учили поне малко история това не е изненадващо).
И след това какво идва Християнството. И понеже светът е като в затвора - опълчваш се на най-якото копеле, трошиш го и ти ставаш най-уважавания, познайте какво прави християнството. Еми всичко каквото е било досега - срещу него с вилите. Хомосексуализъм - не, политеизъм - не, кози - не и т.н. и т.н.
Тоест Вие драги читатели и Вашата сексуалност се основава чисто и просто на социалната нагласа на обществото, в случая продиктувана от най-големия манипулатор в историята - Църквата.
Първоначално написано от GregoryHouse
евалата че има поне един, знаещт за мизерийте на църквата
по темата била съм с момиче, но не сам би
+1Първоначално написано от gandalfepi4
Da da
Първоначално написано от amk933
С ръка на сърцето мога да се закълна ,че не съм гей. Вярно вдигнах самолета ама според мен всеки би го вдигнал ако му лапат. Моя приятел също не е гей но го вдигна. Просто е до психика , ако го смяташ за нещо нормално и не те отвращава няма проблем да се възбудиш. Спал съм с достатъчно момичета имам си и приятелка в момента така ,че няма как да съм гей. Просто не ми пука от нищо...самия факт ,че си признавам за случката с гея го доказва.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Хетъро съм, но някой хора си мислят, че ако направиш тройка с 2 момчета и момиче, значи си гей. Пф глупости. Все пак няма той да ти го навира или ти на него.
бисексуалността при пубертетките е нещо като мода и моментно увлечение. С годините минава в повечето случаи.
За момче е гнусно.
Лесбийка и пе..... също са гадни и при двата пола.
10х ++++Първоначално написано от sabaton94
![]()
Пич.... омг как можа да го кажеш.Нали трябва да сме мачо да оправяме женки наред по природа и да не си бръснем краката...
аз съм си би и ми е мноу гот![]()
I can't stop myself from loving you <3
Аз съм си помислял, но ми стана меко казано неприятно след едно 10 минути и спрях да мисля...Първоначално написано от gogo4o4o