- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировки удома ???
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Първоначално написано от wtfff2
64, 65 кг. 10 клас, 16 годишен.
Не съм искал да се мерим или да съм се праил на мн. силен
ПС:. Преди година и нещо бях над 70 кг, ама отслабнах

ЛИцеви някъде 50 -60 и от там до 80 на половинки.
Но от скоро не съм се пробвал от както тренирам на лостовете може и повече лицеви да направя .
loveca777 общо взето слаба работа като си бил над 70 кг за кво си отслабнал и си станал 65 ? колко си висок ако си нисък може ама ако не

Ми да слаба работа е ощеПървоначално написано от wtfff2
. До няколко години лицевите ще се постарая да ги правя над 120.

Ами отслабнах ( май 75 кг съм бил нзм),. Защото бях дебел
Не знам колко, но не съм много висок.

1.75 .съм някъде. може и 1.80 да имам нзм.
Тежести дето съм дигал са само гирите в къщи , ама трябва да почна и на фитнес да ходя.
има разлика дали си 175 или 180 ако си 175 си нисък

Чяк пък нисък не съм. Като се премеря колко съм висок ще кажа. Сега въобще не знам.
wtff, стига си спамил, лайно.
Пък ловецо...лицеви за бицепс и набирания за гърди няма

Лицевиви за ,,бицепс'' са, когато рърцете са присвити по -една към друга.Първоначално написано от ZipFail
Набирания за гърди няма, то е ясно. Но от както се набирам усещам как гърдите (от горе ) се стягат....
И не обиждай..

Аз защо си мисля, че лицеви опори с присвити ръце е за трицепсПървоначално написано от loveca777
Лицеви за гърди няма. Под никаква форма.
Гърдите при набиранията участват като статисти, което е абсолютно недостатъчно за тренировката им.
Обиждах wtfff2 или там както е...Първоначално написано от loveca777
А пък като ръцете са по-пристивити се вкарва повече трицепс, бицепса не участва
Бицепса участва само в дърпащи движения, трицепса в избутващи...освен ако не дърпаш земята към себе си, няма как да правиш бицепс при лицеви...
ZipFail ей боклуче ако си до мен да съм ти пукнал главата на 5 места досега недей много да знаеш
loveca777 ако си 175 см си нисък човек провери средния ръст колко е
Имаме си и коментатор..Първоначално написано от everythingisrelative
Стига си спамил като не можеш да помогнеш..
Деба и ..
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Ще ми пукаш главата щото съм ти казал че спамиш ?Първоначално написано от wtfff2

И при мъжете в България средния ръст е е точно 175.2 см
Олигофрен..
правилно разбра,че щи спукам главата келеме аре не ме занимавай .. 175 си нисък поинтересувай се малкоПървоначално написано от ZipFail

Абе и аз за гърди не съм правил нищо друго освен набирания и лицеви и пак са ми добре оформени
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
принципно това стига, но много зависи от човека колко го желае
Нямам химикалка!
стига лъга бе! На 13 си си!Първоначално написано от loveca777
и явно изобщо не знаееш коя група къде участва!Първоначално написано от loveca777
аз разбирам повече от всички тука ...Първоначално написано от ibojilow

Fatrat. Не знам кой разбира и кой не, ама скоро ще шибам дебелогъзият ти задник. тО от профилът ти ( фат) се разбира,че си дебел слабак.Първоначално написано от fatrat
И явно мислиш само с кой да се заядеш. Педа*Л нещастен . Никой не съм излъгал бе некадърно изчадие...
Loveca, мисля си, че няма как да направиш 50 лицеви ако ги изпълняваш правилно. Айде стига си се правил, пред клавиатурата всеки е много силен.
ПП Май ти беше оня, който си мислеше, че ще се натрови от протеин
евала!Първоначално написано от radeberger
Кво стана бе те еба в ловеца 13 годишен.Ти нашибам карабината в устата!

50 лицеви опори не са много. 150 и 30 с едната е много, но 50 трянбва всеки да може.Първоначално написано от radeberger
Не знам какво разбираш под правилни. Аз и 70 ги правя, но не бавни.
20 с плясак също трябва всеки да може