.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на girl4eety

oт понеделник ..

Здравейте, аз съм решила от утре да се променям коренно
    1.минавам на диета да отслабна
    2.започвам процедури за коца,ръце,лице и тем подобни ..
    хайде нека всеки, който желае да направи някаква промяна в себе си, да пише тук и от утре да започнем заедно с промяната за една наистина по красива външност ...
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Супер фен Аватара на psych0
    ами мисля от утре да се върна към стария ми режим на ядене, защото напоследък ям само бургери и картофи ;д от утре ги спирам и започвам здравословно
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    1.Запознала съм от 1 седмица вече здравословен режим,така че него не го броя като започване.
    2.Мисля да започна да ходя на йога.

За сега друго не се сещам.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    ами мисля от утре да се върна към стария ми режим на ядене, защото напоследък ям само бургери и картофи ;д от утре ги спирам и започвам здравословно
    И аз така, че положението е мн зле
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Попринцип мразя да си обещавам " от утре .. от утре"
    Но утре ще погладувам малко и ще си купя меден вазелин за устните.

амии .. мисля да огранича шоколада ; [[ ;дд и вс. други подобни ии да почна упражнения ; да тичам на стадиона ; ии т.н

надявам се да стане нещо най - накрая , че откоооооога съм почнала да отслабвам ;хх

Аз пък от утре започвам да уча по-здраво в даскало,че мечтата ми да взема стипендия май започна да избледнява,покрай тея оценки,които изкарах напоследък ...
    Освен това искам да сваля няколко килограма,от три дена съм на една диетка,моя измислица,и съм с 1 килограм по-малко.
    Искам да направя и няколко промени в характера си,но хайде тая тема няма да я разисквам тука ...
    Fashion is my passion.

Град
    София
    Не сте уцелили сезона мацки...Първо с глад няма да стане...2ро сега почва да става студено какво тичане по стадионите какви 5 лева...Диетите точно сега ще ви се отразят много зле,защото като свалите 5-6 кила,точно след 1 месец(даже по-малко) е Коледа и Нова година...Не вярвам някой тогава да се ограничава от каквото и да било,камоли да спортува....А организма,вече е свикнал с предишните ви килограми и най-много да качите още повече...Попринцип най-добрите месеци за започване на диети са април/май/юни

Това е супер глупаво - от понеделник, от утре..Като се почва нещо, се почва сега.То докато се наканите иначе, времето минало.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    ^ супер прав/а си почва се на момента докато дойде утре вече ще сте се развили и пак ще си кажете "айде от другия път сериозно" Пр. аз сутрин като стана и си мисля днес ще направя това и това и ще ям това и това по-лесно ми е лично на мен защото съм си изградила вече план за деня и каквото и да стане не си казвам "айде тва утре ще го направя, тва няма да го ям днес... " и т.н.

Супер фен Аватара на scrooper
    начи като за начало мисля да уча повече и да участвам във възможно най- мн конкурси и състезания

относно външния вид... от днеска почвам разделно хранене, ще устискам 1 седмица и ако ми допадне- продължавам.

също почвам да използвам козметика против пъпки и да се мажа с крем преди лягане

не е малко
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Това е супер глупаво - от понеделник, от утре..Като се почва нещо, се почва сега.То докато се наканите иначе, времето минало.
    абсолютно!! майка ми като почне с тва "От понеделник почвам едия коя си диета!" а то е вторник! абе ти чуваш ли сее???

Супер фен Аватара на Di
    спирам да си чопля кожичките и ноктите!
    не се изказвай неподготвен,прасе

Aз пък няма какво да си обещавам от понеделник.Храня си се здравословно(карче последно време дори нямам апетит )Спортувам си и така, няма какво да променя

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Няма да е от понеделник , но съм си поставила за цел отново да почна с упражненията , че напоследък малко поотвикнах , а и все не намирам време за тях :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на fuckme
    почвам повече процедури за тялото като цяло...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    in the middle of nowhere
    Аз вече няма да се кумя, ами ще започна да си ползвам кремовете, че само стоят и гният, а лицето ми е станало на лъйно..ма то тва от мързел и другото мързелско, което ще променя, даже днеска е да си науча хубаво, както и за напред ама хубаво задачите по математика, че е много зле положението. Също и упражнения ..и косата, че съвсем се е развалила горката...ъгхх

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си