Ако си слушал/а по време на часовете и си внимавал/а няма да имаш проблеми и аз имам класно в четвъртък и 5 теми от тях теглим 2 и от тия две който по която си иска пише, не вярвам да не сте писали по дадените произведения планове, пък и наща госпожа след всяко произведение което вземем ни дава тема за домашно и сега тези 5 домашни, които ни е дала, който ги е писал си е направил една генерална репетиция за класното и ще му е много по лесно+ това ако слушаш в час и пишеш плановете също, незнам при теб как са нещата, единственото за което тряя да прочетеш е за уводите, щото там щи тряя да знаеш например творческа история на творбата или творчеството на автора най-общо ако е ЛИС-не виждам къв е смисъла да преписваш-вече ако си толкова тъп/а и не слушаш ш пишеш в час си е твой проблем Незнам кой клас си но тряя да свикваш, а и на матурата за по-хубава оценка тряя да напрайш последния въпрос, който е ЕСЕ или ЛИС и там няя да има от къде да препишеш и ще тряя да знаеш по нещо за всички произведения от 11 и 12 клас, които мисля, че са над 100