.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Сега те ни режат ваканциите, след години ние ще им режем пенсиите !

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Всички искаме по-дълга ваканция. Но като гледам как вървят нещата, няма да стане.

Град
    Пловдив
    Така. Аз искам също по - дълга ваканция за Коледа, ама очевидно е, че няма да я получим и съм се примирила с това Казваме, че депутатите почивали повече от нас..Ами да обаче за да са депутати трябва да имат висше образование, а нас ни мързи дори средното да си завършим...Гледаме само как да се измъкнем и после искаме хубави заплати с които да си живеем охолно. Между другото за новата образователна система не знам, но например в Англия учат 6 седмици и всяка 7 почиват. Но имат около 1 месец лятна ваканция. После какво?! Ще протеситраме за по дълга лятна ваканция ли? Всяка година ще ни се сменя програмата на учение ли? И аз мразя някои часове и се чудя как да се оттърва от тях, в повечето не виждам никакъв смисъл, но какво да се прави... Ще порастнем и ще мислим друго яче При това от тези протести по учебно време какво ще получим?! Съобщиха, че избягалите получават неизвинени, НЕЗАВИСИМО дали имат бележки иии няма да се учудя и обществено полезен труд да решат да ''пуснат''

Have a nice day

начи те ще ни режат ваканцийте а ще си дават на тях повече почивни дни и по големи заплати а на нас ни режат ваканциийт и сме затрупани с материал за учене....то не устава време да сме със семейството от учене пак какво ли остава за приятели и за малко свободно време....на мен не ми пука бе...аз си земам от лекаря една белешка за 1 седмица а другите да се оправят....ако те не ни удължат ваканцията аз сам ще си я удължа...

Ваканцията ТРЯБВА да бъде по-дълга.
    По закон учебната година трябва да бъде най-много 38 седмици.
    Тази година е 39.

Глупости, които се повтарят постоянно последните дни! Забравихте ли дървените ваканции? Всяка година има, ще има и тази. Никой не е умрял, защото е учил повече!
    Smile

при вас има дървена ваканция ама ние сме на парно,което ни топли със вода която извира в нашия град и нямя как да почиваме извънредно

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз не мисля, че има ученик който би бил ПРОТИВ. В интерес на истината, за 4-5 дни по- дълга ваканция няма да изпуснеме никакъв материал. В Дупница също имаше протести, готино ми беше, но знаех, че няма смисъл от тях, защото така или иначе няма да ни удължат ваканцията.

аз пък не съм за по-дълга ваканция,а за НОРМАЛНА ваканция..не мисля,че ако почиваме 2 седмици ще изпуснем някакъв материал,преди когато е била по 15 дни една коледна ваканция всичко си е било наред,а иначе за това което казват,че ни мързи да учим и т.н.,ами всеки за себе си,аз си уча,доволна съм от оценките си,и е нормално да ми е омръзнало и да очаквам повече време за почивка и то покрай тия хубави празници...
    п.с днес ми казаха,че са съобщили от министерството на образованието,че зимната ваканция си остава до 2 януари,но пролетната ваканция ще е по-дълга и ще компенсира зимната...не си заслужава,лично аз предпочитам зимната да е по-дълга,първо че е студено и има сняг,не мога да изляза от вкъщи и второ по се празнува покрай коледните,новогодишните празници...както беше написал някой,образователната система става все по- шибана
    i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!

Цитирай Първоначално написано от Burn94
    Аз съм ЗА нова образователна система. Тази е ШИБАНА. Както искате така го приемайте.

+30000 и аз съм ЗА..нова образователна с-ма
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ЗАААААа

ЗА,разбира се! Едно време е било закон да има ваканция от 1 до 10 януари (нямало е Коледа и е било 10 дни за нова година),а сега 9 дни ваканция за 3 семейни празника.Ебахти простите хора!
    Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга!

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Цитирай Първоначално написано от rns92
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Цитирай Първоначално написано от rns92
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Ваканцията ТРЯБВА да бъде по-дълга.
    По закон учебната година трябва да бъде най-много 38 седмици.
    Тази година е 39.
    Глупости, които се повтарят постоянно последните дни! Забравихте ли дървените ваканции? Всяка година има, ще има и тази. Никой не е умрял, защото е учил повече!
    Както никой не е умрял от повече почивка. Това си е въпрос на гледна точка. Аз от гледната точка на ученик предпочитам да ми е по-дълга ваканцията. Да мога да си почина както трябва. Иначе тамън започвам малко по-отпочинал да се чувствам и айде на училище.
    А догодина като 2-ри Януари се пада понеделник какво правим? Аз викам директно от масата на училище да отидем....

Никой не е умрял, но много са останали глупави. Каза "от масата на училище" - ти като ученик, не би трябвало да пиеш, така че не виждам проблем.
    На 1-ви се спи, на втори се доспива, а на трети сте отпочинали за училище.

Аз съм завършил Спортно училище. Започвахме (както и сега) на 1-ви септември и свършвахме на 30-ти юни. Всички, които бяха 7-ми и 8-ми клас в другите училища завършваха на 15-ти юни. Ваканциите ни минаваха в залите, почивахме само на 1-ви януари. Няма Великден, няма Коледа, всеки ден се тренираше. Както аз, така и много други са живи, така и на вас няма да ви стане нищо от това, че ходите на училище.

И да ви кажа, че тези дискусии са безсмислени, защото няма да ви уважат мнението.
    Съгласен съм с тебе те хора няма да спят едва ли не 3 дена,че да не могат да станат."Хубаво да си отпочиним" Интересно ми е на работа като земите да ходите какво ще ви е дережето...

Против....То за нас учениците не може да ни се угоди. Какво значение има следа като половината така или иначе рядко влизат в училище. Твърдо против съм както казаха след време като имаме 20 дни отпуск за цяла година какво ще правим. Това ни е задължението да учим...

Фен Аватара на tom4ee
    Град
    Dobrich ;]]
    Мисля,че и предната ваканция беше толкова до 3-ти ако не се лъжа.. Ученето до едно време мама тати там до 6 клас.. от там нататък 7 клас дрога наркотици,гаджета маджета алабала там да не говорим - ниски оценки..!! е после може да се земем в ръце Наистина трябва да учим, но и ние се нуждаем от почивка. Имаме си коледна ваканция, лятна, дървена, великденска абе много са.. !! Та тъй де ще се молим да има повечко сняг тази година та и догодина за да имаме дървена ваканция.. [надяваме се сички предполагам] Та относно удължаването на Коледната ваканция аз съм ЗА обаче нищу не можем да напрайм защото те са го решили това от началото на тази година. Ама да се надяваме.. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си