- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПО-ДЪЛГА ЗИМНА ВАКАНЦИЯ!
Първоначално написано от n3zabrawiimaa
Всички искаме по-дълга ваканция. Но като гледам как вървят нещата, няма да стане.
Така. Аз искам също по - дълга ваканция за Коледа, ама очевидно е, че няма да я получим и съм се примирила с товаКазваме, че депутатите почивали повече от нас..Ами да обаче за да са депутати трябва да имат висше образование, а нас ни мързи дори средното да си завършим...Гледаме само как да се измъкнем и после искаме хубави заплати с които да си живеем охолно. Между другото за новата образователна система не знам, но например в Англия учат 6 седмици и всяка 7 почиват. Но имат около 1 месец лятна ваканция. После какво?! Ще протеситраме за по дълга лятна ваканция ли? Всяка година ще ни се сменя програмата на учение ли? И аз мразя някои часове и се чудя как да се оттърва от тях, в повечето не виждам никакъв смисъл, но какво да се прави... Ще порастнем и ще мислим друго яче
При това от тези протести по учебно време какво ще получим?! Съобщиха, че избягалите получават неизвинени, НЕЗАВИСИМО дали имат бележки иии няма да се учудя и обществено полезен труд да решат да ''пуснат''
![]()
Have a nice day![]()
начи те ще ни режат ваканцийте а ще си дават на тях повече почивни дни и по големи заплати а на нас ни режат ваканциийт и сме затрупани с материал за учене....то не устава време да сме със семейството от учене пак какво ли остава за приятели и за малко свободно време....на мен не ми пука бе...аз си земам от лекаря една белешка за 1 седмица а другите да се оправят....ако те не ни удължат ваканцията аз сам ще си я удължа...
Ваканцията ТРЯБВА да бъде по-дълга.
По закон учебната година трябва да бъде най-много 38 седмици.
Тази година е 39.
Глупости, които се повтарят постоянно последните дни! Забравихте ли дървените ваканции? Всяка година има, ще има и тази. Никой не е умрял, защото е учил повече!
Smile
при вас има дървена ваканция ама ние сме на парно,което ни топли със вода която извира в нашия град и нямя как да почиваме извънредно
Аз не мисля, че има ученик който би бил ПРОТИВ.В интерес на истината, за 4-5 дни по- дълга ваканция няма да изпуснеме никакъв материал.
В Дупница също имаше протести, готино ми беше, но знаех, че няма смисъл от тях, защото така или иначе няма да ни удължат ваканцията.
![]()
аз пък не съм за по-дълга ваканция,а за НОРМАЛНА ваканция..не мисля,че ако почиваме 2 седмици ще изпуснем някакъв материал,преди когато е била по 15 дни една коледна ваканция всичко си е било наред,а иначе за това което казват,че ни мързи да учим и т.н.,ами всеки за себе си,аз си уча,доволна съм от оценките си,и е нормално да ми е омръзнало и да очаквам повече време за почивка и то покрай тия хубави празници...
п.с днес ми казаха,че са съобщили от министерството на образованието,че зимната ваканция си остава до 2 януари,но пролетната ваканция ще е по-дълга и ще компенсира зимната...не си заслужава,лично аз предпочитам зимната да е по-дълга,първо че е студено и има сняг,не мога да изляза от вкъщи и второ по се празнува покрай коледните,новогодишните празници...както беше написал някой,образователната система става все по- шибана![]()
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
Първоначално написано от Burn94
+30000 и аз съм ЗА..нова образователна с-ма
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
ЗА,разбира се! Едно време е било закон да има ваканция от 1 до 10 януари (нямало е Коледа и е било 10 дни за нова година),а сега 9 дни ваканция за 3 семейни празника.Ебахти простите хора!
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга!
Съгласен съм с тебе те хора няма да спят едва ли не 3 дена,че да не могат да станат."Хубаво да си отпочиним" Интересно ми е на работа като земите да ходите какво ще ви е дережето...Първоначално написано от rns92
Против....То за нас учениците не може да ни се угоди. Какво значение има следа като половината така или иначе рядко влизат в училище. Твърдо против съм както казаха след време като имаме 20 дни отпуск за цяла година какво ще правим. Това ни е задължението да учим...
![]()
![]()
Мисля,че и предната ваканция беше толкова до 3-ти ако не се лъжа..Ученето до едно време мама тати там до 6 клас.. от там нататък 7 клас дрога наркотици,гаджета маджета алабала там да не говорим - ниски оценки..!!
е после може да се земем в ръце Наистина трябва да учим, но и ние се нуждаем от почивка. Имаме си коледна ваканция, лятна, дървена, великденска абе много са.. !! Та тъй де ще се молим да има повечко сняг тази година та и догодина за да имаме дървена ваканция..
[надяваме се сички предполагам] Та относно удължаването на Коледната ваканция аз съм ЗА обаче нищу не можем да напрайм защото те са го решили това от началото на тази година. Ама да се надяваме.. \
/