.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    ^ Много забавно се получи
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    ^ Много забавно се получи
    Вярно, аз се сетих
    Тя беше една друга при Слави, дето цялата преса гръмна, че е българка, а тя една думичка не можеше да обели на български. Някаква моделка, мис нещо-си.

Проблемът, видите ли, е в българското самосъзнание. Нина Добрев е с български произход, но също не умее да говори български. Но след като нашумя се сетихме, че си е наше чедо. А поради що е заминало семейството й за Канада...?

Мислите ли, че ако беше останала в България, щеше да е толкова голяма звезда.

Влизам в една друга тема, чието място не е тук
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на mokka
    Лейди Ди, не си права, там е работата че тя не е забравила че е българка и в което и интервю да я питат, тя казва "Да аз съм българка и съм горда с това!" И ти говоря за американски предавания, не само пред българските медии. Освен това не и се е наложило да се учи да говори на български по простата причина че тя го знае. Когато е била малка родителите и не са разрешавали на нея и брат и да говорят на английски вкъщи и така не са го забравили. До ден днешен си го говори и то как няма, всичките и роднини са българи. Идва си в България когато може, като малка всяко лято, сега като снима и е трудно. Дори е живяла около година в София и е ходела на училище тук. После пак ми кажи че не знае български.

Това че родителите и са емигрирали, еми на мен ми е ясно защо са го направили. Много добре знаем какво е било тук в началото на прехода и честно казано, ако не са емигрирали тогава днес тя какво щеше да е? Определено нямаше да е световно известна актриса, която за щастие не си е навирила носа и при всяка възможност казва колко обича страната си и и липсва.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Окей. Все ми е тая, в интерес на истината Казах, че навлизам в друга тема на спор и ако искаш да я обсъдим, по-добре на ЛС, отколкото тук.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Окей. Все ми е тая, в интерес на истината Казах, че навлизам в друга тема на спор и ако искаш да я обсъдим, по-добре на ЛС, отколкото тук.
    Не аз не искам да споря изобщо, просто исках да ти кажа че тя знае български и се гордее от факта че е българка, защото явно си останала с грешно впечатление. Хубаво е и другите да го знаят, но пак казвам, и двамата са успели българи, с които само трябва да се гордеем, не да им мерим славата!

Град
    Anfield Road
    Кой пък ви е излъгал, че футболът не е известен в Северна Америка?! Пък и Бербатов е известен футболист и всеки истински фен на футбола който следи отблизо нещата, даже и да не гледа Английското го знае. Все едно. А ако, както казвахте Нина говори български в дома си, нямаше да има акцент.

Какво значение има? Каквото са постигнали, си е за тях. Т'ва че са успели не ни прави по-добри като нация. Същото важи и ако някой българин се е изложил публично.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Интересно. Наистина, кой ли е по-известен. Може би Нина повече хора я знаят, но дали са наясно с това, че е българка, доколкото Бербо мисля, че повечето фенове ще са наясно с произхода му.
    Вярвай ми, след последния епизод не остана човек, дето да не знае че е българка. Пък и нея я заболя устата по интервюта да го повтаря. Иначе не мога да реша, известни са и двамата, но мисля че Бербо го знаят в Европа, не знам дали в Щатите някой си има понятие кой е, пък Нина е известна навсякъде. Както и да е, българи са, успели са, трябва да се гордеем с тях!
    точно така ! .. трябва да се гордеем .. ( mokka МНОГО харесвам тая снимка дето е на подписа ти .. виждам,че и ти гледаш сериали )

Град
    Philippines
    3 гола с/у Ливърпул , 5 гола с/у Блекбърн и Барби ви стана любимец .. докато доскоро го плювахте целия български народ къф е бил , че не играел за България , че не се раздавал и така нататък .. тоя футболист винаги съм го мразел / нищо от това че е Българин / а от как отиде в Юнайтед немога да го гледам както него така и смешния му отбор ! апък и в Европа мисля че засега Барби е по известен , докато в С.А. Нина е по известна ..

аз лично много я харесвам Нина и се надявам да продължава все в същия дух ..

* ся ме хранете колко си искате , аз си казах мнението ! *
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Не мога да кажа...и двамата адски много ги харесвам и се гордея с тях.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И двамата ги харесвам, но не мога да определя кой е по-известен. Може би везната ми клони малко повечко към Нина заради това че е актриса и вероятността повече хора да я знаят е по-голяма - все пак филми гледа всеки, докато с футбола не е точно така Абе няма значение кой е по-известен - важното е че са българи и трябва да се гордеем с тях
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    in the middle of nowhere
    Добрето ме дразни, пука ми че е българка

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

Тая Нина Добрев едва ли толко я знаят, че е българска, докато Бербатов... Бербатив според мен е по - известен.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Тая Нина Добрев едва ли толко я знаят, че е българска, докато Бербатов... Бербатив според мен е по - известен.
    В последния еп на сериала дето играе говори на български, във всяко интервю говори че е българка и я карат да казва няколко думи на български. Вервай ми, никой не я знае..

Цитирай Първоначално написано от mokka
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    В последния еп на сериала дето играе говори на български, във всяко интервю говори че е българка и я карат да казва няколко думи на български. Вервай ми, никой не я знае..

Е може и да я знаят, че е българка. Не съм й фенка и не я следя, но аз например нямаше да знам, че е българка, ако толкова не пишеха по вестниците за това. И все пак Бербатов си остава къде къде повече от нея.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Аз до преди 5 дена не знаех коя е тая, сериалът и се гледа от 3-4 милиона в САЩ, така че не е и мега звездата там. Бербатов определено е много по-известен. Ако сравняваме по фенове във фейсбук, я бие 4-5 пъти. А за резултатите в гугъл - за една актриса се пише много повече в жълтите вестници, отколкото за човек като Бербатов, който винаги е гледал да избяга публичността.

Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Аз до преди 5 дена не знаех коя е тая, сериалът и се гледа от 3-4 милиона в САЩ, така че не е и мега звездата там. Бербатов определено е много по-известен. Ако сравняваме по фенове във фейсбук, я бие 4-5 пъти. А за резултатите в гугъл - за една актриса се пише много повече в жълтите вестници, отколкото за човек като Бербатов, който винаги е гледал да избяга публичността.
    Джъстин Бийбър има 4 пъти повече фенове във фейса от мадона.Това прави ли го по голяма звезда от нея.Много тъп довод.Ако се поинтересуваш малко ще знаеш,че почти всички сериали имат такава гледаемост,а колко го теглят нелегално в света е друг въпрос.За момента тя е една от най известните телевизиони актриси в Америка и Канада.Барбарита я знаят само в Бг и Англия.Вие май найстина си вярвате,че като тук слушате за него 40 пъти на ден,че е някаква ненадмината глобална звезда,а всъщност никой си няма напредстава кой е.Не казвам,че Нина е супер мега известна,но определено е по известна от бербо.Догодина Нина ще снима филм със Самюел Джексън.Може да стане първата българка пробила в американското кино(да й стискаме палци.)Естествено,че няма да чуеш за нея,нали нашите платени журналисти трябва всеки ден да правят душевни свирки на бербо родиноостъпника.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Естествено, че никой не е чувал за човека на върха в голмайсторската листа в Англия И и пожелавам успех на Нина, но тя е просто една актриса, постигнала някаква известност.... спорът за известността е малко тъп, ама тя няма някаква уникална роля във велик филм, а се снима в поредния тъп американски сериал. Бербатов е постигнал много повече от нея и е нормално, много повече години е в щетата си. Ако след 10 години е уникалната актриса с номинация за оскар - ще я признаем. Ама за ся... не е нито Кейт Уинстлет, нито Анджелина Джоли.

Никой не си прави сметка, че Нина Добрев не е българка... Тя е канадка с български произход, това, че е с български родители и че е живяла 2-3 години като малка в България, не я прави българка. Погледнете в Уикипедия, там пише "Националност: канадка". Аз съм за Бербо, защото за мен няма друг избор

Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Никой не си прави сметка, че Нина Добрев не е българка... Тя е канадка с български произход, това, че е с български родители и че е живяла 2-3 години като малка в България, не я прави българка. Погледнете в Уикипедия, там пише "Националност: канадка". Аз съм за Бербо, защото за мен няма друг избор
    Пък ти изгледай 1-2 интервюта с Нина, и пак ми кажи че е канадка. Самата тя навсякъде казва, че е българка и постоянно я карат да говори на български. Човек е такъв, какъвто сам се определя, няма значение че е израснала в Канада...

Град
    City of Vampires
    Ами както някой хора преди мене казаха всеки е известен в своята сфера.Но Нина е просто прекрасна защото постояно повтаря че е от България макар да е напуснала 2 годишна някой други биха се срамували.

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    По-известна е тя, но не много хора знаят, че е българка..

mimitu, намали или го махни подписа си, не може да бъде толкова голям.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    О боже,Нина Добрев. Естествено,че БЕРБО !

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Какъв глупав въпрос Естествено , че Нина. Бербо в чужбина е почти никой въпреки ,че българите си мислят че е много велик и известен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си