- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Нина Добрев или Бербатов
^ Много забавно се получи![]()
![]()
Audio ergo sum
Вярно, аз се сетихПървоначално написано от ArrowsOfDeath
Тя беше една друга при Слави, дето цялата преса гръмна, че е българка, а тя една думичка не можеше да обели на български. Някаква моделка, мис нещо-си.
Проблемът, видите ли, е в българското самосъзнание. Нина Добрев е с български произход, но също не умее да говори български. Но след като нашумя се сетихме, че си е наше чедо. А поради що е заминало семейството й за Канада...?
Мислите ли, че ако беше останала в България, щеше да е толкова голяма звезда.
Влизам в една друга тема, чието място не е тук![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лейди Ди, не си права, там е работата че тя не е забравила че е българка и в което и интервю да я питат, тя казва "Да аз съм българка и съм горда с това!" И ти говоря за американски предавания, не само пред българските медии. Освен това не и се е наложило да се учи да говори на български по простата причина че тя го знае. Когато е била малка родителите и не са разрешавали на нея и брат и да говорят на английски вкъщи и така не са го забравили. До ден днешен си го говори и то как няма, всичките и роднини са българи. Идва си в България когато може, като малка всяко лято, сега като снима и е трудно. Дори е живяла около година в София и е ходела на училище тук. После пак ми кажи че не знае български.
Това че родителите и са емигрирали, еми на мен ми е ясно защо са го направили. Много добре знаем какво е било тук в началото на прехода и честно казано, ако не са емигрирали тогава днес тя какво щеше да е? Определено нямаше да е световно известна актриса, която за щастие не си е навирила носа и при всяка възможност казва колко обича страната си и и липсва.
Окей. Все ми е тая, в интерес на истинатаКазах, че навлизам в друга тема на спор и ако искаш да я обсъдим, по-добре на ЛС, отколкото тук.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не аз не искам да споря изобщо, просто исках да ти кажа че тя знае български и се гордее от факта че е българка, защото явно си останала с грешно впечатление. Хубаво е и другите да го знаят, но пак казвам, и двамата са успели българи, с които само трябва да се гордеем, не да им мерим славата!Първоначално написано от LadyDi
Кой пък ви е излъгал, че футболът не е известен в Северна Америка?! Пък и Бербатов е известен футболист и всеки истински фен на футбола който следи отблизо нещата, даже и да не гледа Английското го знае. Все едно. А ако, както казвахте Нина говори български в дома си, нямаше да има акцент.
Какво значение има? Каквото са постигнали, си е за тях. Т'ва че са успели не ни прави по-добри като нация. Същото важи и ако някой българин се е изложил публично.
точно така !Първоначално написано от mokka
.. трябва да се гордеем .. ( mokka МНОГО харесвам тая снимка дето е на подписа ти ..
виждам,че и ти гледаш сериали
)
3 гола с/у Ливърпул , 5 гола с/у Блекбърн и Барби ви стана любимец .. докато доскоро го плювахте целия български народ къф е бил , че не играел за България , че не се раздавал и така нататък .. тоя футболист винаги съм го мразел / нищо от това че е Българин / а от как отиде в Юнайтед немога да го гледам както него така и смешния му отбор ! апък и в Европа мисля че засега Барби е по известен , докато в С.А. Нина е по известна ..
аз лично много я харесвам Нина и се надявам да продължава все в същия дух ..
* ся ме хранете колко си искате , аз си казах мнението ! *
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Не мога да кажа...и двамата адски много ги харесвам и се гордея с тях.
И двамата ги харесвам, но не мога да определя кой е по-известен. Може би везната ми клони малко повечко към Нина заради това че е актриса и вероятността повече хора да я знаят е по-голяма - все пак филми гледа всеки, докато с футбола не е точно такаАбе няма значение кой е по-известен - важното е че са българи и трябва да се гордеем с тях
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Добрето ме дразни, пука ми че е българка
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Тая Нина Добрев едва ли толко я знаят, че е българска, докато Бербатов... Бербатив според мен е по - известен.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
В последния еп на сериала дето играе говори на български, във всяко интервю говори че е българка и я карат да казва няколко думи на български. Вервай ми, никой не я знае..Първоначално написано от BloomF
Първоначално написано от mokka
Е може и да я знаят, че е българка. Не съм й фенка и не я следя, но аз например нямаше да знам, че е българка, ако толкова не пишеха по вестниците за това. И все пак Бербатов си остава къде къде повече от нея.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Аз до преди 5 дена не знаех коя е тая, сериалът и се гледа от 3-4 милиона в САЩ, така че не е и мега звездата там. Бербатов определено е много по-известен. Ако сравняваме по фенове във фейсбук, я бие 4-5 пъти. А за резултатите в гугъл - за една актриса се пише много повече в жълтите вестници, отколкото за човек като Бербатов, който винаги е гледал да избяга публичността.
Джъстин Бийбър има 4 пъти повече фенове във фейса от мадона.Това прави ли го по голяма звезда от нея.Много тъп довод.Ако се поинтересуваш малко ще знаеш,че почти всички сериали имат такава гледаемост,а колко го теглят нелегално в света е друг въпрос.За момента тя е една от най известните телевизиони актриси в Америка и Канада.Барбарита я знаят само в Бг и Англия.Вие май найстина си вярвате,че като тук слушате за него 40 пъти на ден,че е някаква ненадмината глобална звезда,а всъщност никой си няма напредстава кой е.Не казвам,че Нина е супер мега известна,но определено е по известна от бербо.Догодина Нина ще снима филм със Самюел Джексън.Може да стане първата българка пробила в американското кино(да й стискаме палци.)Естествено,че няма да чуеш за нея,нали нашите платени журналисти трябва всеки ден да правят душевни свирки на бербо родиноостъпника.Първоначално написано от Mooo6no
Естествено, че никой не е чувал за човека на върха в голмайсторската листа в Англия![]()
И и пожелавам успех на Нина, но тя е просто една актриса, постигнала някаква известност.... спорът за известността е малко тъп, ама тя няма някаква уникална роля във велик филм, а се снима в поредния тъп американски сериал. Бербатов е постигнал много повече от нея и е нормално, много повече години е в щетата си. Ако след 10 години е уникалната актриса с номинация за оскар - ще я признаем. Ама за ся... не е нито Кейт Уинстлет, нито Анджелина Джоли.
Никой не си прави сметка, че Нина Добрев не е българка... Тя е канадка с български произход, това, че е с български родители и че е живяла 2-3 години като малка в България, не я прави българка. Погледнете в Уикипедия, там пише "Националност: канадка". Аз съм за Бербо, защото за мен няма друг избор![]()
Пък ти изгледай 1-2 интервюта с Нина, и пак ми кажи че е канадка. Самата тя навсякъде казва, че е българка и постоянно я карат да говори на български. Човек е такъв, какъвто сам се определя, няма значение че е израснала в Канада...Първоначално написано от MeLikesPie
Ами както някой хора преди мене казаха всеки е известен в своята сфера.Но Нина е просто прекрасна защото постояно повтаря че е от България макар да е напуснала 2 годишна някой други биха се срамували.
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
По-известна е тя, но не много хора знаят, че е българка..
mimitu, намали или го махни подписа си, не може да бъде толкова голям.
Audio ergo sum
О боже,Нина Добрев.![]()
Естествено,че БЕРБО !
Какъв глупав въпросЕстествено , че Нина. Бербо в чужбина е почти никой въпреки ,че българите си мислят че е много велик и известен.
![]()