.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    България

Може ли да ми помогнете?

Здравейте, имам проблем , искам да знам дали сам влюбена в едно момче.
    На последък наблюдавам често едно момче от даскало и мисля че го харесвам, но не съм сигурна.
    Той ми иска приятелство в Импулса и аз само го бях виждала в даскало но не го познавах, по - късно почнахме да си пишем коментари и даже си искахме скайпа и чатим, но в училище е малко срамежлив (даже си го призна и каза че непрекъснато се смее защото го е срам). Но и аз съм малко срамежлива... Базика се с мен и ми праща сърца... не знам мисля че ме харесва но не знам дали съм влюбена в него и дали да се занимавам с него и да тръгнем...
    Ако някой може да ми отговори дали съм влюбена или той ме харесва или знаете какво мога да направя ще ви бъда доста благодарна! \/ и... все пак да се извиня за тъпото съобщение което писах, не знам дали си стуваше да пиша...

офффф щтом не знаеш дали си влюбена ние от каде да знаем да не съм баба ванга да знам ама според това което си написала взимайте се двамата срамежливи и щтом си пишите значи има нещо

Това е воайорстване , НАКАЗУЕМО Е!!!!!!!!!!!!!!
    Feed The Trols

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    плюсчитъ и куминтарчитъ в импулсчиту
    Абе добре ли сте бе хора?
    Щом си пишете значи сте се запознали..в даскало отиваш и го заговаряш. Не е толкова трудно.
    А за да се стигне до "ходенето" първо и двамата трябва да се научите да си говорите очи в очи, а не само по скайп!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на elenka3
    има милион такива теми .. спрете да питате едно и също

и правиш това което каза Paramour [/b]

на бас че не сте на повече от 14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми