- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителят ми ме харесва
6-разголи сеПървоначално написано от DiDinKaKiSs
2-не се разголи
6-разголи се
2,2-не се разголи![]()
Или по-скоро ..Първоначално написано от SuNsEt
6-била е с деколте
2-поло
6-отново с деколте
2,2- поло и дълъг панталон![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Първоначално написано от Crazytu
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Според мен трябва да говориш с класната ти или някой ПО-нормален учител....![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Добре де, да помислим реално -> Човека е млад, харесва му младото....не мисля, че е лошо...ако не се задълбочи. Ако го направи, намери съответните органи![]()
Ако учителя ти се заглеждаше по 90 годишни "мадами", тогава бих казал, че нещо не е наред ^^
ах, лисоооПървоначално написано от DiDinKaKiSs
вероятно всичко ти е самов главата...
По какъв повод? Разбирам , ако си се била облякла така, но пак ми се струва неуместно :Първоначално написано от DiDinKaKiSs
![]()
Love is everything!
Не разбра ли,че иска да те чука....пусни му най-накрая тъкмо ще имаш 6 за всички години по предмета му...хем той доволен хем тиПървоначално написано от DiDinKaKiSs
![]()
![]()
![]()
Според мен човекът въобще не те харесва, а ти си въобразяваш. Така както го описваш съм по-склонна да кажа, че ти се подиграва.
Но и да те харесва, едва ли е по начина по който си мислиш. Щом ти прави такива забележки и те нарича така, то е ясно какво може да му се иска.
Не се филмирай толкова и спри да му обръщаш внимание.
И спря да се върти за миг земята..
факта, че питаш какво да правиш, ме навежда на мисълта, че и ти не знаеш какво да правиш... което значи, че се двоумиш... жалко
аз ще се възползвам докато завърша и ще му бия една маина![]()
![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
въпросния господин женен ли е...? аз си заглеждах една госпожа по история![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
не, миличка, гъделичка ти егото.. което пак си е удоволствие, ама за търсещите внимание.. не се съмнявам, че те сваля.. за тебе важно е как изглеждаш.. щом ти е чак хоби, се забелязва.. ха стани на 18, пък после се сваляй с даскалите..Първоначално написано от DiDinKaKiSs