Така много съм изнервен и може да има някаде правописни грешки ! Баща ми много рядно ми е давал пари главно когато бях по-малък.Сега съм на 17 и изцяло парите които ми се дават са от майка ми.Баща ми заплатата му до стотинка ама буквално до стотинка отива за кредити!И постоянно като говоря с майка ми,че ще ми трябват пари за нещо той се меси,че едва ли не нямало пари за хляб,че на мен да дава.Той пуши по по 1 кутия,в редки случеи по 2 на ден и всички тези пари идват от майка ми.Тя сутрин дава на него да си зареди колата,да си купи цигари,на мен за деня,и отделно на баба ми за да има ядене вечерта.С майка ми като сме 2-мата говорим за тези работи и тя постоянно ми казва,че той пари не внася вкъщи.Преди малко беше поредното месене от негова страна,че нямало пари и да съм харчел по по-малко пари(70% от парите ми отиват за транспорт)и не издържах и му казах всичко в очите както съм го написал по горе.Започна да ме убижда,че съм ОЛИГОФРЕН,ПРОСТА МАЙМУНА,ТЪРТЕЙ,защото не съм работел,а през лятото немога да работя понеже тренирам футбол и по запознатите знаят,че лятната подготовка е най-важна.Майка ми отново обвини мен,защото явно неиска да стават скандали,но съм сигурен че тя знае,че съм прав!Моля ви кажете как да постъпя,защото вече съм много наранен от тези думи на баща ми и щом ги казва значи ги мисли и ги е мислил от което още повече ме заболява.Мерси предварително за отговорите!