.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на fuckme

Кледа у дома

Тук може да споделяте всичко около този любим мой празник! Украсихте ли вече, колко голяма е елхата ви, кой украсява вкъщи, какви традиции спазвате на Бъдни вечер, какви подаръци искате или мислите да купите, у вас има ли някой (братче или сестриче), който още да вярва в Дядо Коледа и ако да, как си раздавате подаръците - под елхата, или? Аз като бях малка, майка ми и баща ми даваха подаръците на съседите и те звъннваха, оставяха подаръците пред вратата, а майка ми и баща ми се правеха, че ключа го няма
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    София
    Ами мисля тази година да не се занимавам с елха от гледна точка на времето, пък и всяка година едно и също само различно дръвче и някоя друга нова играчка.. За мен е по-важно да се съберем на масата и хората който обичаме и ценим и да сме живи и здрави, майната им на подаръците.. Иначе подаръците си ги разменяме между нас си, още от малък ги гледах да седят под елхата, но не ми даваха да ги отворя..
    Това е от мен.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Град
    София
    Тая година най-вероятно ще съм на село => Ще отсека елха от балкана

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    аз ще светна само силиконовия кабел сам съм
    6б3З10

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Тази година ще прекарам Коледа в Македония малко на гости

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Украсихте ли вече, колко голяма е елхата ви - не е кой знае колко голяма,но върши работа..Усеща се,че е Коледа, кой украсява вкъщи - главно аз,но ми помагат и останалите членове на семейството (мама,тати и батко), какви традиции спазвате на Бъдни вечер - главно майка ми ги спазва, какви подаръци искате или мислите да купите - няма да им искам подарък,но аз все още се мъча да измисля какво да им купя.., у вас има ли някой (братче или сестриче), който още да вярва в Дядо Коледа и ако да - Няма такъв..То и аз даже,когатто бях малка не вярвах,какво останало сега да вярвам.., как си раздавате подаръците - под елхата, или?Различно..Понякога под елхата,понякога не..Или може един да е решил подаръка да стои под елхата и след това да го подари.. Аз като бях малка, майка ми и баща ми даваха подаръците на съседите и те звъннваха, оставяха подаръците пред вратата, а майка ми и баща ми се правеха, че ключа го няма Cool
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

еми за украсата - още е рано, няма елхи по пазара, след около 2 седмици ще има украсяваме главно аз и мама, баща ми само закрепя елхата, брат ми - ем нищо . За подарък искам ретро преса и една книга, ще им подарявам и аз ест, но не ми се обеснява какво но освен подаръците за мен е мого важно да се усети любовтта в семейството, шастливите мигове, особено на Бъдни вечер - топло, уютно....иначе сина на братовчед ми е на 2 и вярва в Дядо Коледа предполагам, та на Коледа като се съберем всички роднини ще го лъжем нещо
    А иначе ние си ги разменяме под елхата, оставяме ги там и после всеки си ги отваря, Мама слага моите и на брат ми през нощта под елхата, а ние с брат ми техните (и моя за него и обратното) като станем

Re: Кледа у дома

Украсихте ли вече, колко голяма е елхата ви, кой украсява вкъщи-още не сме, попрницип аз, майка мии понякога сестра ми украсяваме, а елхата си е средон голяма, тя е изкуствена винаги

какви традиции спазвате на Бъдни вечер-ами събираме се в бабите, ядем и такива неща
    какви подаръци искате или мислите да купите-още не съм решила твърдо за подарък
    у вас има ли някой (братче или сестриче), който още да вярва в Дядо Коледа-не
    и ако да, как си раздавате подаръците - под елхата, или-обикновено да, или се дават направо

Супер фен
    Миналата година беше мноого забавно
    Бяхме се събрали цялото семейство (родители,чичовце,лели,свак овци,стринки,баби,дядовци,б ратовчеди).
    Звъни се. Отваряме "Дядо Коледа". Влиза и започва:
    той: -Слушкахме ли тази година?
    наще: -Слушаха,слушаха
    той: -Искате ли подаръци.. я да видим какво има в чувала..
    Направоо беше радвахме се като малки деца

Украсихте ли вече, колко голяма е елхата ви - още не сме украсили, кой украсява вкъщи - майка и сестра ми предимно, какви традиции спазвате на Бъдни вечер - на бъдни вечер се събираме в едната ми баба и като стане полунощ вече 25 ни дават подаръците,а на 25 на обяд отиваме в другата ми баба ядем и подаръците ;д, какви подаръци искате или мислите да купите - аз искам фотоапарат,че нашия е профисионален а искам малък който да мога да си нося навсякъде ;д а за наще все още не съм измислила какво да им купувам , у вас има ли някой (братче или сестриче), който още да вярва в Дядо Коледа и ако да - няма такъв .. сестра ми сега е на 6 като беше някъде на 4 години вярваше,но сега вече не, как си раздавате подаръците - под елхата, или? - на 24 като сме в едната баба те са в другата стая и в 12 ни ги дават а вече на 25 в другата баба са под елхата и дядо ми ни вика сичките там по имена и ни ги раздава ;д

Guest
    Дядо Коледа искаам пари да ми донесе на друго не се радвам
    и ще я прекарам в къщи..и понеже съм сама ще ходя на гости на дядо ми и баба ми ,които са в другия край на града
    Елха и украса не съм слагала...още е рано :P

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми нашата елхичка е много малка, вече 2 години си караме с нея. Предимно аз си я украсявам.Тази година, даже не знам дали ще я украся ..
    Иначее на 24 си се събираме само нашето семейство(аз, мама, тати и брата) около огрооомната софра и може да е вечер като всяка друга, но си се усеща празничното настроение.Много ми е уютно.
    На 25 е същата работа - пак сме си само ние, понеже баба и дядо си живеят на село, а другата ми баба е винаги у някоя приятелка и не можем да се намерим.Хах.Чак след това си "празнуваме" заедно.
    Относно подаръците - ами или е нещо голямо и сме си го получили много преди празниците, понеже тогава е имало възможност, или просто няма подаръци.Сега като се замисля - явно са били големи, понеже от мъничка не помня да съм получавала на деня подарък.Ии това е.Не е кой знае какво, но на мен и така ми харесва - по-важното е, да съм с родителите и брат си.
    Big or small, lies are lies!

Да,украсихме я и главно аз помагам,а баба ми я прави.Иначе сестра ми може да дойде от САЩ(не знаех,че ще ми липсва )и ще ядем традиционната бабина бацина и пита.Това е от мен.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ми на майка ми ако й се занимава да окраси оная изкуствената елхичка... не сме окраасявали още.. даже в даскало не е окрасено, това ме радва само се дразня, че няма почивка.. на коледа е мноо забавно, голямо веселие става като се сберем све рода на масата.. после може да има насам-натам с приятели, ама.. ше видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си