Така,досега тършувах из стаята му.Намерих някаква скрита касичка вътре с 10-15 лева,като имаше 2х5 лева,а родителите ми му дават по 1 лев на ден => тези пари най-вероятно са плячкосани от джобовете на баща ми.Отделно открих и някакви роботи и енциклопедии,за които не съм и подозирал,че съществуват.Иначе е много възможно просто да си внушавам,търсейки вината в хората около себе си,и не мисля,че трябва да се стига до шпионски камери,при положение,че брат ми е със супер слаба психика и 1 разговор с полицията,при наличието на малко повече доказателства,ще го накара да си изпее всичко...А дори не се и надявам да намеря ония пари (от 6 февруари),ако ги е откраднал той,най-вероятно го е направил,за да ми направи гадно и вече ги е раздал на приятелите си(да съвсем сериозно,ако малко го полъжеш,че си му добър приятел е готов на всичко за теб(и много често го премятат)),а иначе просто с него никога не сме се разбирали...много сме различни и никога не сме намирали обща дума..Отделно,че винаги аз съм бил по грубият и пакостлив брат и съм с 3 години и половина по-голям и сигурно заради това никой дори не си е помислил,че може да направи такова нещо...