- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Kраят на света настъпва след половин година, прееб*ани сме:(
на 21 май, 2011 по-точно. Не е ли това гадно? Уви, библията не лъже, нека да се покаем![]()
http://www.wecanknow.com/
ми в сайта си пише, брат! тези хора като са се молили на бог, той им е казал че на 21 май 2011 ще събере добрите в рая, а лошите в ада и на 21 октомври ще унищожи земята!!!!
не можеш да спориш с хора на които лично им е казано нещо от господа! той идва! обречени сме! покай се за греховете си и благодари за даровете си понеже дъ биг бос из къминг то фък ъс ъп!!1!
какво разбираш под "тези хора"
Нострадамус : 2060 -Армагедон
Некви врачки там - 2012 -Астероид,цунами
Учени и други - 200X Планетата X щяла да ни отнесе
Във някакъв нечуван сайта 2011.
Е сега вече съм объркан
![]()
Офффф ае стига с тези глупости!Само се чудите каква простотия да турите/постнете/нащракате/заковете и тн.Надраскайте нещо смислено и поне отчасти с истини,или дори допустимо, а не само абсурдизми.
Оф ае стига с тези простотии. Света няма да свърши нито през 2011-та, нито през 2012 година. gandalfepi4 май напоследък гледаш доста конспиративни филми и си станал малко параноичен.
А това което спомена, че малко преди края Бог щял да отнесе добрите към рая не се ли казваше "взимането" (или нещо подобно). В това "взимане" не вярваха ли евангелистите![]()
ми принципмно всички требе да си вярват щото си е черно на бяло в книгата ама нали всяка деноминация си праи квото сакаПървоначално написано от avitoholbg
http://en.wikipedia.org/wiki/Rapture
гандалфе, ти не беше ли атеист? КФо само ми цитираш Библииката и сега се правиш на набожен(доколкото виждам).
http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
Първоначално написано от goblin0306
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Иронията е тънко чуство за хумор.А при него не забелязвам подобни наченки, а по скоро нещо от орта на лицемерие.А може би се бъркам,но дали?Първоначално написано от goblin0306
п.п. гандалфе подписа ти е мн интересен.И аз сам забелязал като отида на село и кат хвана кокошка и я мурдам тей, главата не я помръдва а тялото го въртя като лудо.Това е интересно.
Това се забелязва при всички птици. Докато летят, главите им трябва да са неподвижни. Те пилетата, не че летят много, де.Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
![]()
Попринцип е така,да.Но как са постигнали това?Какво е устройството?Това ме мъчи.Първоначално написано от SolusChristus
Тенкс! Като се прибера ще го изгледам.Първоначално написано от gandalfepi4
абе хора стига сте се панирали краят идвал. то не беше 2000, 2012, 2060....... колкото до тези хора не знам дали бог им е говорил или не. Знам само, че все някой ден краят ще дойде и ние нищо не можем да направим по въпроса само можем да си живеем животите колкото по- добре можем и да се стараем да сме добри хора.
Кой се панирва???Първоначално написано от mimity9602
НИКОЙ НЕ СЕ ПАНИРВА!!!
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
никой освен Бог не знае кога е краят на света не вярвайте на такива неща
тогава слава богу че бог казва кога е краят на света (малко преди да каже че никой не знае кога е краят на света което е странно наистина) и следователно към която и абрахамска религия да принадлежиш (без юдаизъм) си имаш достатъчно ясна идея кога настъпва въпросното събитие.Първоначално написано от luda4et0o
толкова ми е писнало от religious freaks дето не са си чели домашните
![]()
The Bird of Hermes
Знаеш ли защо няма да стане, СТУНДЖИ? Твърде хубаво е за да бъде истина![]()
Единствено Бог знае кога е края. Никой друг не може да каже. Но признаците за края са налице.