.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Не съм щастлива

Вижте аз съм хубава момчетата си умират за мен фото модел съм имам много титли като Little Miss Planet 2009-1010 in London живея в ухолство мога да имам каквото си поискам може да ви се струва прекрасно но все пак аз не съм HAPPY каквато би трябвало да съм с такъв живот трябваше просто да го споделя

Кирилицата е задължителна!
    kalpazanka
    ~Little Miss Planet 2009-2010~ in London

толкова съм тъжна ;( ;( ;( нещо ми липсва но незнам какво може би вс стана защото преди 2 години моята BFF почина незнам искам да не живея вече

Супер фен
    Не си happy сигурно,защото нямаш истински приятелки.Имам 1 въпроси:От колко години се занимаваш с моделство(нз как се пише).И сега на колко години си?

на 13 съм и съм модил от седем годишна вс момичета се карат коя да ми носи чантата и такива но аз това ни го смятъм за приятелство те искат да са смен само защото съм известна

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Можем ли да видим снимка ..?
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

wow това ли е най важното в профила ми има колкото искаш

Супер фен Аватара на zoreto
    По начина,по който описваш живота си някък си не мога да ти повярвам.Не знам ,но ми се струва,че си гледала твърде много филми с богати момиченца и точно това с носенето на чантата е...............Та ако наистина пишеш ей така на за да се развличаш в неделя след обяд

да нали аз на истина имам проблем а пък ти ако не ми вярваш твой си е проблема не ми вярваш че съм модел или че съм Little Miss Planet 2009-1010 in London ако не ми вярваш виж интервюто ми в NOVA TV ама то не е за Little Miss.... а за мис бели денс ама аз не искам да се фукам тук а просто да споделя проблема си или напиши името ми в Google - Габриела Якуб щи ти излезнат мои снимки от конкурси но пак казвам не искам да се фукам а споделям !!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти сама каза,че може да имаш всичко,което поискаш - ти не се бориш за целта си..Не влагаш усилия в него,а го получаваш на готово..

Не те познавам,но мисля,че и нямаш истински приятели,на които да се довериш..

Намери си някакво занимание..Занимавай се с него..
    Постави си цел и я постигни..Запознавай се с повече хора и си намери приятели..

НАКРАТКО: Направи всичко възможно,за да си щастлива
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

имах истинска приятелка но почина мс на вс

Съгласна съм със SmilezZz .. Просто имаш страшно много материални неща,свикнала си всичко да ти се ''поднася'' и не виждаш самата същност на живота. Всеки трябва да се бори,за да получи нещо,за да си щастлива трябва да се постараеш да получиш нещо,което да те прави щастлива.Относно приятелите,пречките,които се преудоляват чрез тях и т.н.,мога само да кажа,че загубата на най-добрата ти приятелка не бива да те спира да се сприятеляваш с някой друг,не говоря сприятеляване от рода на ''аа ти имаш парички,значи си ми фр''.Направи си живота такъв,какъвто искаш да го изживееш.Всичко е твойте ръце.
    Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
    Всичко се връща!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    @littlemissplanet2009, просто си много, много разглезена. Нали не се сърдиш, че ти го казвам? Имаш си всичко, но все нещо ти липсва. Живееш в някакъв луксозен филм, но и в сапунките хората плачат, нали? Реално може би ти трябват приятели, а да ти е трудно да си намериш такива сред средите, в които движиш. Моделките са повърхностни създания. Не че те включвам под общ знаменател с останалите, но все пак връстничките, с които обущваш, сигурно в главната си част са богати, прекалено надути, гледащи единствено външността да им е хубава и неинтересуващи се от нищо съществено в живота си освен мода, гримове и богати момченца. Сред такива хора просто не можеш да си намериш истински приятели, те са около теб само, за да си завиждате коя е по-по-най един вид. Ако учиш в обикновено училище поогледай малко хората в тази среда, открий онези, с които би си паснала като интереси, но различни от тези: мода, гримове и прочее от тази категория. Виж какво представлява твоят вътрешен свят, а не само това, което виждаш в огледалото. Би трябвало да има и нещо повече. Ако няма, т.е. ако не разбираш за какво ти говоря в момента, мога само дълбоко да те съжалявам. Така де, не че отричам нещата, които имат значение за теб, но съдейки по тях, а ти не изброи нищо друго освен повърхностни неща (лукс, пари и слава не заради някакъв талант, а заради външност), ти едва ли обръщаш внимание на нещата имащи истинска стойност в този живот. Сигурно в момента ти се струва, че едва ли не те храня, далеч не е така. Не би опознала истинското щастие докато гледаш само бляскавата фасада на нещата. Има разни работи във вътрешния свят на човек, които му придават истинската харизматичност, онова което задържа хората около него, дори когато няма налице красота и пари... Сигурно ще ме разбереш след куп години, но до тогава едва ли ще помниш, че някога си писала в teenproblem тема като тази... "По дрехите приемат, по ума изпращат..." Клише, но е вярно. За да имаш истинско щастие, трябва да имаш и истински хора около себе си. Имам предвит такива, които биха останали до теб и без да имаше пари, за да си накупиш тоалети, гримове и прочее залъгалки, които да бъдат обект на коментар в разговорите ви например. Това ти казах и по-рано, малко по-горе. Спри да комуникираш с повърхностни хора, опитай се да живееш малко по-земен живот, че от колкото по-високо паднеш един ден, толкова повече ще те заболи. Докажи на хората около теб, които те смятат за повърхностна, че не си такава. С промяната в теб ще намериш истинското щастие. Дори зарежи модата ако решиш, така и така тя няма да те превърне в друго освен е една куха кукла, (дълбоко в себе си имам малката надежда, че разбираш за какво ти говоря) поддържай връзки с повече хора, дори такива които съвсем не се вписват в начина ти на живот. Има толкова много хлапета, които са коренно различни от теб, а все пак сякаш са щастливи дори без капризите им да са задоволени на нивото, на което твоите са... Въобще, преориентирай ценностите си, направи преоценка на всичко, което смяташ, че ти носи щастие, за да разбереш кое в действителност е направило живота ти щастлив. Интересувай се не само от мода, почни да четеш повече, като разбирасе не съди за книгата по кориците й (и в пряк и в преносен смисъл!!!), гледай малко по-философски на живота, не приемай всичко буквално и се опитай да осънаваш причината за собственото си съществуване. Намериш ли по-голям смисъл в живота от този хората да те ценят единствено заради външния ти вид, то може би ще откриеш и търсеното истинско щастие. Наистина не знам защо ти ги изписах всичките тези неща, все пак си само на 13, но се надявам искрено да ме разбереш.
    Хайде, горе главата! Щастието е пред теб, а колкото по-скоро откриеш истинската себе си, толкова по-скоро то ще ти се усмихне!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Здрасти,Габи!Аз съм Ани (анели)...Сигурно се сети...Намерих темичката случайно докъто се ровех във форума.Таа искам да кажа и моето мнение по въпроса.Така:Спокойно и аз не съм най-щасливия човек на света.Също не ми изглеждаш разглезена.(не ти го казвам за да ти се подмажа или защото те познавам).А по въпроса с приятелите...много трудно се намират истински,които да не говорят зад гърба ти.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Наистина ли си на 13?! Изглеждаш мн по-голяма!!

По темата: Ами ти все още мислиш за загубата на приятелката си... вярно е, че не можеш да я забравиш, но трябва да продължиш напред. Истински приятели мн трудно ще си намериш в училище, където всички знаят коя си, имам предвид че знаят за титлите ти и т.н. Всички ще се натискат да са ти приятели само заради известноста. Може би следващия път когато се запознаеш с някого е добре да не му/й казваш веднага за кариерата си като модел. Може би така ще разбереш какъв е човека отвътре, без преструвките, с които цели да ти се хареса.
    А и както каза SmilezZz е добре да си поставиш цел, нещо което не е свързано с материалното и да я постигнеш.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ще си шастлива, когато спреш да се хвалиш. Когато не се държиш като такатва, каквато не си. Когато покажеш на хората, че тази титлата не те интересува, и докажеш че искаш да имаш истински приятели, и ако ги имаш да им докажеш, че ги обичаш. Да покажеш, че тази титла не те е променила.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Не е фейк!

Хвани си гадже което да де обича. И си намери нови приятели.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Не е фейк!
    момичето преди време ми писа ЛС че профилчето е фалшиво и пише друго в него
    И аз получих едно ЛС,в което едно момиче ми беше казало,че авторката е фейк и се прави всъщност на друга..Но наистина не се знае дали е така
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Не е фейк!
    момичето преди време ми писа ЛС че профилчето е фалшиво и пише друго в него
    И аз получих едно ЛС,в което едно момиче ми беше казало,че авторката е фейк и се прави всъщност на друга..Но наистина не се знае дали е така
    И аз получих лично съобщение. Едва ли случаен човек ще си губи времето да пише съобщения до всички ни. Мисля, че спокойно може да забравим за темата.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    И аз да се разпиша, и на мен писа. А и явно е писала на хората, които са отговорили в предишната тема. Дори и да е фейк, все тая. Лапешка работа.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правиш си извода,че:
    -момчетата лудват по тебе;
    -имаш титли като Little Miss Planet 2009-1010 in London;
    -живееш в ухолство;

Сега си се представи без всичко това!
    Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )

Град
    Велико Търново

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от psihoataka
    Правиш си извода,че:
    -момчетата лудват по тебе;
    -имаш титли като Little Miss Planet 2009-1010 in London;
    -живееш в ухолство;

Сега си се представи без всичко това!
    МОМИЧЕ!