- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не преставам да мисля за това...
Аз не съм от супер популярните момичета, да не кажа обратното... Но не съм си представяла, че няма да мога да се справя със тази ситуация: Става дума за едно готино момче от класа. С една супер чаровна и лека усмивка дойде при мене и ме помоли да му помогна за няколко задачи. За последната не успях да намеря начина. Беше ето тази:
ax+bx+ay+by+az+bz да се разложи на множители. Много мило се държа, даже направи опит да ме хване за ръка... и аз мн го харесвам... изпрати ме до нас (въпреки че живееше в другата посока) и аз се чувствах невероятноно се питам само едно, и то много ме измъчва:
как да реша проклетата задача!!!!
...= а/б . ц
а - у вас
б - у тях
ц - игра на чичо доктор
![]()
![]()
Сега не разбрах кое беше по важно? Момчето или задачата ха-ха-ха![]()
а(х+у+z) + b(x+y+z) = (a+b)(x+y+z)
//хубаво е, че задачата те интересува повече от момчето:Д<3
Първоначално написано от Sham
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от DuMbErRr
![]()
![]()
![]()
добре зададен въпрос
![]()
е не,уби ме .
![]()
споко бе.
щом те харесва,няма да му направи нищо проблем
и даже - може да не го е интересувал толкова задачата,а просто да е искал да говори с тебе.
остави я тази задача у..
гледай момчето .
![]()
ехее вие сте минали на втория етап от една връзка - математика....
Една връзка започва с химия преминава през математика и се превръща в история![]()
И през биология преминава преди математиката..Първоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
да да...биология,химия и физикаПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
ПТ: оставете тая пуста наука - математика и си гледайте живота :P![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
![]()
![]()
Много правилно
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от chemist9009
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Коментарите нагоре ме убиха просто![]()
![]()
![]()
Също и начина на мислене на авторката не го схванах! Задачата е била просто повод да се сближи с теб
!!
![]()
![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
ax+bx+ay+by+az+bz=x(a+b)+y(a+b)+z(a+b)=(a+b)(x+y+z )
7ми клас ли сте ? Успех с пича![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мине ли през Биологията без използуване на съответните предпазни средства нещата ще забият в друга посока и ще стане интересноПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
ПП - Абе наистина готина тема![]()